Horoskooppi 24.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Pääset nyt hyödyntämään monia niistä hyvistä ideoistasi, jotka ovat odottaneet oikeaa hetkeä. Vapaudesta nauttiminen on juuri tätä.

Härkä 21.4.–20.5. Kun kerran lähdit tälle tielle, sinulla ei ole mitään syytä keskeyttää matkantekoa ennen kuin pääset seuraavalle taukopaikalle. Muut ratkaisut häiritsevät itsetuntoasi.

Kaksoset 21.5.–21.6. Et tee itsellesi oikeutta vertaamalla itseäsi toisiin sen sijaan, että katsoisit, miten olet muuttunut suhteessa entiseen itseesi. Itselleenkin tulee olla oikeamielinen.

Rapu 22.6.–22.7. Kaukainen ystävä ottaa yhteyttä, mikä aiheuttaa odottamattoman tunnekuohun. Olethan aina tiennyt, että hän on merkinnyt paljon, mutta että näin paljon!

Leijona 23.7.–22.8. Vaihtelu on virkistänyt sinua jopa niin paljon, että tasainen elämä tuntuu hieman tylsistyttävältä. Suo silti itsellesi rauha ja lepo, jota olet kaivannut.

Neitsyt 23.8.–22.9. Kesän myrskyjen aallot tyyntyvät ja saat matkata syksyyn rauhassa. Vanhaa runoa mukaillen; hyvä on nyt sauvahiihtäjän hiihdellä, kun asiat sujuvat haaveiden mukaisesti.

Vaaka 23.9.–23.10. Kohtaat uusia ihmisiä, mikä herättää paljon ajatuksia, sillä ihmisten kiitollisuus ja iloisuus ovat asioita, joita et ole pitkiin aikoihin kohdannut.

Skorpioni 24.10.–22.11. Syksy tuo uusia ajatuksia monella rintamalla. Varo hajottamasta itseäsi, kun sinun päämääräsi on aivan toinen: tulla paremmaksi kuin olit keväällä.

Jousimies 23.11.–22.12. Olet eräälle kiitollisuudenvelassa hänen merkittävistä suorituksistaan sinun hyvinvointisi eteen. Vähintäänkin kiitoskahvit olet hänelle velkaa.

Kauris 23.12.–21.1. Kaipuu muuttoon ja uuteen alkuun valtaa koko ajan enemmän ja enemmän ajatuskapasiteettiasi. Muista tuossa myllerryksessä myös ihmissuhteiden tärkeys.

Vesimies 21.1.–19.2. Mahdollisuutesi rahatilanteesi parantumisesta ovat nyt suuremmat kuin aikoihin. Kaikki on nyt omissa käsissäsi. Nukahtaa ei saa, mutta normisuorituksen pitäisi riittää.

Kalat 20.2.–20.3. Saat monta hyvää ajatusta syksyn uusista harrastuksista. Tärkeätä olisi vain muuttaa ajatukset teoiksi, mihin voinet tarvita ystävien tukea.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt