Horoskooppi 23.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Vieritä edes pari krokotiilinkyyneltä erään suhteen muistolle. Siitä ei tainnut jäädä kuin kokemuksia, mutta oletpa nyt hivenen kypsempi ihmisenä.

Härkä 21.4.–20.5. Elämän hattutemppua ei voi tehdä suoraan ja oikoen vaan ensin on saatava yksi onnistuminen ja sitten perään toinen ja sitten kolmas. Kaikella on järjestyksensä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tänä viikonloppuna varhainen lintu nappaa voitot. Aloita siis sen viettäminen todella hyvissä ajoin, jotta saat napattua voiton toisensa perään.

Rapu 22.6.–22.7. Läheisesi kaipaavat nyt erityistä huomiota. Koska sinä olet heille kaikki kaikessa, niin vastuu on sinun. Ota se huomioon lähipäiviä suunnitellessasi.

Leijona 23.7.–22.8. Olet tehnyt aika kauan kaiken saman kaavan mukaisesti. Nyt on oikeasti syytä ruveta toimimaan toisin. Helppoahan se ei ole, sillä turvallisuuden kaipuusikin janoaa toista.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tielläsi olleet esteet väistyvät kuin kaislikko siinä lipuvan veneen edessä. Tulevaa ei näy, mutta tärkeintä on nyt matkan esteetön tekeminen.

Vaaka 23.9.–23.10. Nyt pärjää se, joka ei antaudu tunnekuohuilleen vaan toimii viileän järkevästi. Eikä siinä ole kyse mistään vouhottamisesta vaan tunneälyn fiksusta käytöstä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Useampi kohtaaminen viikonvaihteen aikana valaa sinuun uskoa ihmisen hyvyyteen ja kauneuteen. Jos poikkeuksia ilmenee, niin ne ovat vain sääntöä vahvistavia.

Jousimies 23.11.–22.12. Eräs on luvannut sinulle jotain, jonka toteutumisesta ei näy merkkiäkään. Nyt on huomautus paikallaan, sillä muuten asia alkaa hiertää suhdettanne.

Kauris 23.12.–21.1. Oikeasti sinun pitää huomata pienellä präntätty ja pienet yksityiskohdat. Niissä piilee myös ihmissuhteissa menestymisen salaisuus.

Vesimies 21.1.–19.2. Suursiivouksen aika on nyt. Olet lykännyt sitä koko kesän, mutta nyt ympäristösi huutaa ja ulvoo muutosta. Älä siis asetu enää vastahankaan vaan toimi.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi tuntuu vaalivan perusturvallisuuttaan siten, että tekee kaiken aika lailla kaavamaisesti. Yritä tarjota muutosta ennen kuin et enää kestä moista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt