Horoskooppi 22.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Kiireen polttomerkki tekee rumaa jälkeä kesän ja syksyn vaihteeseen. Nyt on syytä tehdä paluu perusasioihin ja miettiä, mikä on oikeasti tärkeää.

Härkä 21.4.–20.5. Sinusta on jo kauan tuntunut kuin olisit vain kulissi ystäväsi elämässä. On asia totta vai ei, niin kyse on silti siitä, että se on tunne ja näin ollen vakavasti otettava.

Kaksoset 21.5.–21.6. Iloitset ystäväsi uudesta mahdollisuudesta. Joku kysyy, etkö ole kateellinen, mutta sydämesi pohjasta tunnet, miten vilpitön asiasta olet.

Rapu 22.6.–22.7. Eräs tuntuu lähinnä muistelevan menneitä. Koska sinä olet aikuinen etkä ole luovuttajatyyppiä, niin on hyvä suunnata katse ja toivo tulevaan.

Leijona 23.7.–22.8. Yhtä seuraa toinen ja toista askelta kolmas. Niin matkasi etenee ja sillä hyvä. On turha ruveta juoksentelemaan polkuasi ympäroivässä pusikossa. Eteneminen on vääjäämätöntä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Kun olet osa ihmisyhteisöä, niin sinun on sopeuduttava siihen, että kompromissit ovat osa elämää. Kuuntele siis toisia ja olemalla rakentava sinä voitat varmasti.

Vaaka 23.9.–23.10. Nyt pärjää se, joka ei antaudu tunnekuohuilleen vaan toimii viileän järkevästi. Eikä siinä ole kyse mistään vouhottamisesta vaan tunneälyn fiksusta käytöstä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sinua seurataan, ja olet esikuva monelle. Senkin vuoksi on syytä pitää itsensä sekä henkisesti että ulkoisesti sellaisena kuin oikeasti olet.

Jousimies 23.11.–22.12. Ihminen voi oikeasti muuttua ja kehittyä. Katso vaikka erästä tuttavaasi, jonka muutos parempaan on ihailtavaa. Toisenkinlaisia tapauksia kun on ollut.

Kauris 23.12.–21.1. Sanotaan, että pitää takoa, kun rauta on kuumaa. On myös syytä miettiä, takooko miekkoja auroiksi vai auroja miekoiksi. Niistä teoista sinut punnitaan.

Vesimies 21.1.–19.2. Nyt jos koskaan on syytä tehdä syksyn toimintasuunnitelma. Hahmottelemalla päälinjat sinä pystyt rakentamaan tuon rungon varaan vaikka mitä.

Kalat 20.2.–20.3. Kaipaat ystävässäsi edes merkkejä uudistumisesta. Suurennuslasista voi ensi alkuun olla apua, mutta lohdutushan nekin pikku merkit ovat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt