Horoskooppi 21.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Yllättävä viesti sekoittaa pakkasi. Joudut suhtautumaan varovaisesti erään toimiin, sillä tuntuu kuin hänellä ei olisi pelkästään hyviä aikomuksia.

Härkä 21.4.–20.5. Jos sinulla on väkevä tunne, että tahdot muuttaa asuinpaikkaa, niin laita ainakin asia selvitykseen. Tunnustele mahdollisuuksia uusista asuinsijoista.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tuntuu kuin eräs tahtoisi nostaa sinut jalustalle. Kuuntele ja nauti siitä, mutta ole silti varuillasi, sillä liiallisen ylistyksen taustalla voi piillä tummia pilviä.

Rapu 22.6.–22.7. Draamaa riittää niin työssä kuin vapaallakin. Eräs taho, joka on vastustanut kaikkea muutosta, on kääntymässä kannallesi. Se kääntää syksyä kohti myötämäkeä.

Leijona 23.7.–22.8. Pilviverhon lävistävä auringonsäde muuttaa hetkessä maisemasi. Toivo ei ole koskaan turha, sillä koko loppuviikkosi näyttää nyt toiselta.

Neitsyt 23.8.–22.9. Aseta nyt ihmisten kohtaamiset sydämesi tekemään tärkeysjärjestykseen. Olet ollut sen verran kauan henkisesti kesälaitumella, että tällainen poikkeustilalle vaatii sitä.

Vaaka 23.9.–23.10. Kaipaat ihailua, mutta mieti, millä hinnalla sitä olisi luvassa. Itse asiassa parasta olisi odottaa sen tapahtuvan automaattisesti ajan myötä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ystäväsi kaipaa tasaiseen arkeenne muutosta. Sinä taas haluaisit olla vähän aikaa aivan rauhassa. Keskustelkaa ja sopikaa, miten tulisi edetä.

Jousimies 23.11.–22.12. Edessäsi on monella tapaa satoisa syksy. Ole kuitenkin tarkka ja poimi marjat tarkasti maasta. Talvi ja huonommat ajat kiittävät hyvien aikojen tarkkuudesta.

Kauris 23.12.–21.1. Kun kuulet varoituskellojen soivan, niin mieti, miten on parasta toimia. Viittaatko kintaalla vai laitatko järjestelmän hälytystilaan? Päätös ja vastuu on sinun.

Vesimies 21.1.–19.2. Taitosi ovat kasvaneet vuosien aikana, mutta silti sinulla on kovasti paljon oppimista. Ole kärsivällinen, mutta ennen muuta tarmokas.

Kalat 20.2.–20.3. Lähde rohkeasti etsimään uutta. Olet kesän aikana saanut entistä paremmin selville, mitä sinä todella tarvitset, joten nyt on helpompi edetä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt