Horoskooppi 20.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Mieti, mikä saa sinun akkusi latautumaan ja hakeudu sitten sen pariin. Toiselle se on metsä ja toiselle häly. Tärkeintä kaikessa on silti voimien kerääminen.

Härkä 21.4.–20.5. Ystäväsi kertoo oman työtahtinsa olevan kaksi puuhaa ja lepo toisenlaisella askareella. Toista samaa tovi ja tunnustele, olisiko siinä sinunkin rauhoittumismenetelmäsi.

Kaksoset 21.5.–21.6. Erään kohtaaminen saa sinut hämmennyksen valtaan. Olette tunteneet toisenne jo kauan, mutta näin käy nyt ensi kertaa. Voisiko kyse olla rakkauden hitaasta heräämisestä?

Rapu 22.6.–22.7. Suunnitelmat on tehty korjattaviksi ja aikataulut muutettaviksi. Tehtäväsi ei ole olla tuomarina, mutta voit silti esittää ystävällesi muutaman rakentavan huomautuksen.

Leijona 23.7.–22.8. Kuu pienenee hurjaa vauhtia, mutta silti ehdit ihailla tuota loppukesän kuuta joko yksin tai yhdessä. Ja ehdit vielä tämän kuun aikaa monta kertaa päästää ajatuksesi vapaiksi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Osoita eräille, että olet eri mieltä heidän kanssaan ja perustele asiasi, sillä muuten sama vanha meno jatkuu heidän kenties tietämättään erilaisista ajatuksista.

Vaaka 23.9.–23.10. Nyt on hyvä hetki ruveta rakentamaan parempaa tulevaisuutta pala palalta. Se urakka ei varmasti tule koskaan valmiiksi, mutta tiellä on hyvä olla.

Skorpioni 24.10.–22.11. Toisten ratkaisuja ja niiden hyviä puolia ja virheitä on hyvä tutkia, sillä siten vältyt toivottavasti toistamasta niitä omassa elämässäsi.

Jousimies 23.11.–22.12. Jos ja kun koet eräät asiat sinulle hankaliksi, niin mikset jättäisi niitä asiat paremmin osaaville harteille. Ihminen ei turhaan ole työnjakoa keksinyt.

Kauris 23.12.–21.1. Kun saat erään asian hoidettua, niin älä jää enää paikallesi. Sinulle ei enää ole sen osalta mitään tarjottavaa. On aika jatkaa matkaa.

Vesimies 21.1.–19.2. Odotat monia asioita kuin kuuta nousevaa. Älä kuitenkaan nuolaise ennen kuin tipahtaa. Hippunen kärsivällisyyttä on nyt kimpale kultaa.

Kalat 20.2.–20.3. Sitkeyttäsi ihaillaan, vaikka ymmärrettävästi et ole jaksanut sellaiseen huomiota kiinnittää. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että lähellä on sinua tukevia ihmisiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt