Horoskooppi 19.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Olet tilanteessa, jossa sinulla on vain yksi mahdollisuus toimia. Teet sen pitkin hampain, mutta muista jatkossa suunnitella asiat hyvissä ajoin toisin.

Härkä 21.4.–20.5. Et voi enempää panostaa tiettyyn asiaan. Tee asia selväksi eräille, jotta he jättäisivät sinut rauhaan. Sinun on sen jälkeen panostettava vain itseesi.

Kaksoset 21.5.–21.6. Erään kanssa ei kannata edetä kiertotietä pitkin vaan sinun on harpattava hänen luokseen ja käytävä suoraan asiaan. Toisaalta eikö olekin joskus ihanaa, kun asiat sujuvat?

Rapu 22.6.–22.7. Pieni merkki ilmoittaa suuresta ilosta, joka on lähestymässä. Ole jatkossakin valppaana, jotta pääset heti riemun takinliepeestä kiinni.

Leijona 23.7.–22.8. Jos sinä arvostat perinteitä, niin mikset pitäisi niistä kiinni? Anna toisten naureskella asialle. Ihmiset ovat erilaisia, ja erilaisuus on mitä suurinta rikkautta.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tunnet selvästi, että eräs asia on lähestymässä luonnollista loppuaan. Muistele hetki menneitä, mutta muista, että olet elämän virrassa, joka kuljettaa sinua eteenpäin.

Vaaka 23.9.–23.10. Joudut väkisinkin puurtamaan tavalla, joka uuvuttaa. Sen vuoksi on uni ja lepo keksitty, vaikket suostuisikaan heti sellaista uskomaan.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ystäväsi etsii sanoja, joilla hän ilmaisisi tunteitaan erästä kohtaan. Auta häntä, sillä hienovaraisuus on tässä nyt parasta.

Jousimies 23.11.–22.12. Eräs etsii sinusta sopivaa kohtaa, jonka kautta murtaisi puolustuksesi. Asetu tiukkaan vastarintaan äläkä paljasta hänelle heikkoudenmerkkejäsi. Sana käyköön sanaa vastaan.

Kauris 23.12.–21.1. Onko jotain sellaista, jonka tekemisen voisit lykätä suoraan loppuviikkoon? Maanantaina rakennettu stressi on niin tätä päivää, mutta sille on löydettävissä parannus.

Vesimies 21.1.–19.2. Inspiraatio saa sinut käärimään hihasi ja tarttumaan vanhaan asiaan, joka on jäänyt aikoja sitten kesken. Kiitä universumia tästä elämän suuresta käänteestä.

Kalat 20.2.–20.3. Sinulla ja eräällä on paljon yhteistä sekä menneessä että tulevassa. Varo siis heittämästä lasta pesuveden mukana, jos nyt selvität tovin välejä hänen kanssaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt