Horoskooppi 17.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nosta sydämestäsi kaikki turha roju ja romu pois. Ole sekä armoton, että itseäsi kohtaan armollinen. Sen jälkeen olet valmis kohtaamaan syksyn puhtain sydämin.

Härkä 21.4.–20.5. Älä ole turhan ylpeä. Jos olet tilanteessa, jossa tarvitset apua, niin älä rupea turhamaista ylpeyttäsi torjumaan ystävien kädenojennnusta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Jos välttämättä haluat puhua toisen selän takana, niin harkitse sanojasi ja puhu pelkästään hyvää. Se on myös hyvä toimintamalli.

Rapu 22.6.–22.7. Mieti taakse jäävän kesän kohokohtia. Sinulta tullaan kuitenkin pian kyselemään siitäkin, joten ennakkoharkinta on viisautta.

Leijona 23.7.–22.8. Eräs kertoo sinulle tarinansa. Vältä suurempaa kommentointia ja keskeytyksiä ja keskity vain kuuntelemaan. Vielä tulee sinunkin vuorosi päästä ääneen.

Neitsyt 23.8.–22.9. Saat viestin, jonka sisältö ei yllätä. On silti parasta toimia kuin kaikki olisi tietämättäsi tapahtunutta. Vältä kommentoimasta mitenkään tapahtunutta.

Vaaka 23.9.–23.10. Tuuleta sydäntäsi ystäväsi kanssa. Olette olleet erossa jo niin kauan, että välttääksenne padon murtumisen jossain vaiheessa teidän on syytä tavata pian.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kulisseissa tapahtuu kaiken aikaa kaikenlaista. Sinun ei siitä tarvitse välittää niin kauan kunnes tapahtumat häiritsevät elämystäsi ja nautintoasi.

Jousimies 23.11.–22.12. Oikeasti kaikki ei ollut ennen vanhaan hyvin, vaikka moni tahtoisikin palata johonkin aikaan. Nauti sinäkin vanhojen hyvien hetkien muistoista, mutta elä silti tässä ja nyt.

Kauris 23.12.–21.1. Ihme, että ystäväsi antaa sinulle vielä tilaisuuden. Koskaan ei tietenkään ole myöhäistä, mutta nyt on kyllä korkea aika tehdä se muutos, jonka perään olet vannonut.

Vesimies 21.1.–19.2. Eräs yrittää vetää sinut mukaan peliinsä. Varo, ettet vahingossa lankea hänen kaunopuheisuuteensa. Sinulla on kuitenkin oma päämääräsi.

Kalat 20.2.–20.3. Ihmeellinen lämpö, jota tunnet, taitaa tulla eräästä, joka on alkanut tuntea hyvin lämpimiä tunteita sinua kohtaan. Nauti, sillä universumi arvostaa hetkessä elävää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt