Horoskooppi 15.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nyt on hyvä painaa kevyesti jarrua ja miettiä vauhdin hidastuessa, mihin suuntaan seuraavasta risteyksestä käännyt. Huolta ei varsinaisesti ole, mutta on hyvä ennakoida.

Härkä 21.4.–20.5. Lähestyvä sadonkorjuukausi tuottaa paljon odotuksia. Toivot saavasi nyt hyödyn siitä kevään raatamisesta, ja niinhän siinä tulee käymään. Kärsivällisyyttä vain tovi.

Kaksoset 21.5.–21.6. Ystäväsi soimaa itseään laiskuudestaan ikään kuin odottaisi lohdutusta. Tarjoa hänelle lämmintä kättä ja miettikää yhdessä ratkaisuja ongelmaan.

Rapu 22.6.–22.7. Sinulle tehdään niin houkutteleva tarjous, että olisi ihme, jos et lankeaisi siihen. Pyydä itsellesi harkinta-aikaa, jolloin voit tarkemmin ajatella sen sisältöä.

Leijona 23.7.–22.8. Nyt on juuri oikea hetki tehdä tietyt asiat, jotka olet tunkenut piiloon maton alle. Nimittäin jos et nyt tee sitä, niin uuden hetken koittaminen voi olla etäällä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Sinulla oli kesän tavoitteena puhdistaa sielu ja raivata koti valoenergian voimin. Se on onnistunut lähes sataprosenttisesti. Nauti siis ja iloitse.

Vaaka 23.9.–23.10. Päästä ajatuksesi vapaaseen laukkaan. Nyt on se hetki, jolloin muita hetkiä ei ole. Tässä ja nyt on parasta, mitä ihminen saa kokea.

Skorpioni 24.10.–22.11. Koet tähtisateen, vaikka taivas olisikin pilvinen. Tällaista tilannetta et ole vielä elämäsi aikana päässyt näkemään. Ihana yllätys odottaa illalla.

Jousimies 23.11.–22.12. Olet ottanut kesän aikana jättiläisaskeleita. Voit ottaa hieman rauhallisemmin nyt kun lähestyvän syksyn alakulo alkaa vallata ilmaa.

Kauris 23.12.–21.1. Sankareita on monenlaisia, joten sinun ei tarvitse välttämättä turvautua voimaan. Hiljaiset sankarit ovat usein vahvimpia.

Vesimies 21.1.–19.2. Sinulla on energiaa kuin pienessä kylässä, mutta mihin sen suuntaat, siinä on päivän kysymys. Ulkopuolisesta vaikuttaa, että tähtäimesi on hieman hukassa. Tarkista siis se.

Kalat 20.2.–20.3. Pieniin asioihin menee aina paljon aikaa. Hyväksy se ennen kuin suostut ottamaan hoitaaksesi ystäväsi asioita. Älä kuitenkaan torju avunpyyntöjä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt