Horoskooppi 14.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Kysymyksiä on aina hyvä esittää ja valmiita totuuksia on syytä epäillä, mutta sitten jossain vaiheessa joudutaan perimmäisten kysymysten äärelle eikä siinä ole mitään pahaa.

Härkä 21.4.–20.5. Totta kai sinä voit keskeyttää tietyn asian tekemisen juuri niilllä perusteilla, joita olet aiemminkin käyttänyt. Mieti vain, miten siitä olisi hyvä jatkaa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Jos et ole nähnyt suojelusenkeliä, niin se ei vielä tarkoita, etteikö sinulla olisi sellaista. Ethän ole nähnyt sähköä tai säteilyäkään. Tämä viikko vihjaa voimia antavasta auttajasta.

Rapu 22.6.–22.7. Eräs ihmissuhde on lähestymässä pistettä, jossa jotain alkaa tapahtua. Se on hyvä, sillä muutoksen henki on ollut jo varsin kauan ilmassa.

Leijona 23.7.–22.8. Tunnet lämpimänä ailahduksena, miten eräs ajattelee sinua. Saat toivon voimia päätöksentekoa varten. Loppu on sitten toisten käsissä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Sinä et ole tässä näytelmässä kuin katsojana. Ei siis kannata hermostua tilanteesta, jonka lopputulokseen et voi lainkaan vaikuttaa.

Vaaka 23.9.–23.10. Kiire voi olla myös vallankäyttöä. Kuulostele sinulle esitettyjä vaatimuksia tarkalla korvalla ja lue myös rivien välit. Yllätysten aika ei ole ohi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sinua arvostetaan, mutta se ei tarkoita, etteikö toimiasi voi ja saa arvostella. Jokainen meistä tekee virheitä ja meidän suuruutemme mitataan niiden korjaamisella.

Jousimies 23.11.–22.12. Tee loppuviikkoa varten uusi suunnitelma, sillä odottamaton onnenpotku sotkee kaiken vanhan. Tunnetko, miten ilmassa on jotain taianomaista?

Kauris 23.12.–21.1. Jos kesä on kuivannut alkukesänkin aikana kastelemansa, niin kyllä se vieläkin sen tekee. Luottavaisuus on päivän tärkeä sana, jolla pääset pitkälle.

Vesimies 21.1.–19.2. Aika siis kuluu nopeammin kuin osasit aavistaakaan: Toinen mahdollisuus on, että kellot edistävät sinun kohdallasi. Paniikkiin ei silti ole syytä. Tarkista vain aikataulusi.

Kalat 20.2.–20.3. Sydämesi lyö tiheämmin kuin aikoihin? Voiko kyse olla erään ajattelemisesta vai tekeeekö vain mielikuvituksesi tepposia? Ilmassa on muutosta, mikä vaatii sinulta kannanottoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt