Horoskooppi 13.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Jos viikonvaihde tuntui kuin syksyn harjoitusleiriltä, niin voit nyt rauhoittua. Olet voimistunut tähänastisen kesän aikana niin, että pystyt jatkamaan kesää vielä kuun loppuun.

Härkä 21.4.–20.5. Into ja ilo ovat viikon alun avainsanoja. Tämä viikko voi aloittaa uuden matkan, jos vain pidät nyt aistisi avoinna ja kuuntelet sydämesikin ääntä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Rauhoitu. Kiirettä ei ole, sillä päivässä riittää valoa ja kellossa tunteja. Olet saavuttamassa hyvän vaiheen, jota ei ole syytä hermoiluilla pilata.

Rapu 22.6.–22.7. Perheasioiden pulmat nousevat esiin, joten ne on nyt parasta käsitellä pois päiväjärjestyksestä. Aloita ensin niistä “parasta ennen meni jo”-asioista ja jatka sitten muilla.

Leijona 23.7.–22.8. Kuuntele ystävääsi, jonka huolet eivät ole nyt pinnassa, mutta jotka havaitset, kun olet tarkkana. Sen jälkeen voi kertoa omista asioistasi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Joko uskot, että eräs ovi pysyy kiinni hamaan tulevaan ssti? Älä siis turhaan kisko sen kahvasta tai kolkuta. Sinua odottavat aivan uudet ovet.

Vaaka 23.9.–23.10. Osaatko arvostaa tätä hetkeä ja arkea, jossa elät? Oletpa nyt töissä tai lomalla, niin jokaiseen hetkeen sisältyy koko elämä eikä sitä kannata välinpitämättömyydellä hukata.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eteneminen tapahtuu parhaiten askel kerrallaan. Edistystä ei kannata yrittääkään mitata hetki hetkeltä vaan sopivin väliajoin. Ja ne väliajat ovat sinun itsesi määrättävissä.

Jousimies 23.11.–22.12. Eräs keskustelu panee sinut muuttamaan ajatuksiasi. Alat ymmärtää, mihin kaikkeen sinulla on mahdollisuuksia, kun vain uskaltaudut matkaan.

Kauris 23.12.–21.1. Et ole kellon orja, mutta silti sinun on huomioitava ajat, jolloin jotain on saatava valmiiksi. Osana ihmisyhteisöä sinulla on myös velvollisuuksia.

Vesimies 21.1.–19.2. Kesään kuuluvat niin kärpäset kuin pienet flunssatkin. Ota kaikki pakettiin kuuluvana kokonaisuutena, niin pääset kaikesta paljon helpommalla.

Kalat 20.2.–20.3. Sinua koeteltiin viime viikon lopulla, mutta nyt kaikki vaivat alkavat helpottaa ja voit taas luoda luottavaisen katseeen tulevaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt