Horoskooppi 12.8.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Viikon alku on häiriöaltista, mutta onneksi tuo rintama siirtyy nopeasti eteenpäin. Kestämällä tämän maanantain, sinä olet selättänyt viikon hankalimman päivän.

Härkä 21.4.–20.5. Ystävän ajattelemattomuuden anteeksiantaminen on vaikeaa – joskus miltei ylivoimaista, mutta silti se on vain tehtävä. Vedä henkeä ja tee se.

Kaksoset 21.5.–21.6. Sinun on oikeasti ilmaistava, miten aiot toimia tietyn asian suhteen. Kyse ei ole mistään juonipaljastuksesta vaan normaalista ennakoinnista, joka helpottaa kaikkien elämää.

Rapu 22.6.–22.7. Kaavi jostain jäitä hattuun ja rauhoitu! Hermostuneisuudella et nyt voita mitään, sillä elämän valttikorteilla ei pelata miten sattuu.

Leijona 23.7.–22.8. Olet vaarassa joutua kahden ihmisen kiistan välikappaleeksi. Vetäydy hyvissä ajoin taka-alalle ja pysyttele siellä niin kauan kunnes pöly laskeutuu.

Neitsyt 23.8.–22.9. Ruoste ei lepää eikä vierivä kivi sammaloidu. Nuo kaksi saman asian eri puolta kannustavat sinua pysyttelemään valppaana samalla, kun tarmolla rakennat tulevaisuuttasi.

Vaaka 23.9.–23.10. Toimeliaisuutesi alkaa saavuttaa merkittäviä tasoja, ja rupeat tekemään elämässäsi uudistuksia, jollaisiin et toden totta ole aiemmin rohjennut. Hyvä sinä!

Skorpioni 24.10.–22.11. Pikkuasiat nousevat harmittamaan turhan paljon. Yritä siis nousta arjen ja tämän hetken yläpuolelle suorittamaan elämän suhteellisuusarviointia.

Jousimies 23.11.–22.12. Nyt tarvitaan enemmän harkintaa kuin olet tullut ajatelleeksi. Sinusta tuntuu, että jaksat vaikka mitä, mutta silti uupumus voi vaikuttaa ratkaisujen sisältöön.

Kauris 23.12.–21.1. Ystäväsi suunnittelee varsin kummallista asiaa. Tarkista kuitenkin ajatuksiasi ja kuuntele hänen perustelujaan. Sieltä saattaa sittenkin löytyä järkeä.

Vesimies 21.1.–19.2. Säästäväisyys on sinulle siunattu kirosana. Toisaalta pidät kaiken aikaa kukkaronnyörejä tiukalla, mutta ajoittain mieleen iskee vimma, joka yrittää kiskoa hunningolle.

Kalat 20.2.–20.3. Ongelma oli muka ratkaisematon, mutta sitten tuli eräs, joka esitteli aivan viattomana siihen parhaan ratkaisun ikinä. Kiittäminen olkoon ylitsevuotavaa.