Horoskooppi 24.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Hetkessä eläminen on oikeasti taitolaji, joka vaatii harjoittelua. Mikäpä muu ajankohta voisi sopia siihen paremmin kuin kaunis kesäpäivä. Siis ei kun toimeen!

Härkä 21.4.–20.5. Pystyt myös pelaamaan korttisi väärin. Tilanteesi on nyt hyvä, mikä edellyttää sinulta tavallista suurempaa tarkkuutta ja huolellisuutta. Vara on viisautta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Rehellinen on oltava, muttei hölmö. Jos tiedät jonkin totuuden satuttavan toista, niin älä ehdoin tahdoin rupea tekemään kiusaa.

Rapu 22.6.–22.7. Ystäväsi tarvitsee plan B:n eli varasuunnitelman. Luonnostele hänelle ehdotus, mutta vaadi, että hän valmistelee jonkinlaisen joka tapauksessa.

Leijona 23.7.–22.8. Onneen ei oikeasti ole oikotietä. Ainakin sinun osaksesi koituu nyt kärsivällisen odottajan osa. Toisaalta sitten se ilo maistuukin kaksin verroin makeammalta.

Neitsyt 23.8.–22.9. Ymmärrettävästi sinulla on syytä katkeruuteen, mutta tuo tunne uhkaa syödä muut tunteet altaan. Ole siis varovainen ja yritä mieluummin edetä kohti sovintoa.

Vaaka 23.9.–23.10. Kyllä maailmaan puhetta mahtuu, mutta tekoja kaivataan sitäkin enemmän. Pohjusta asiasi sanoilla, mutta siirry nopeasti tekoihin, jottei totuus unohtuisi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Etsit tiettyä asiaa, jota et löydä, mutta sen sijaan löydät jotain lähes yhtä arvokasta. Ja mikä parasta: pääset iloitsemaan asiasta uusien ihmisten kanssa.

Jousimies 23.11.–22.12. Muistelepa kevään korvilla tekemiäsi kesäsuunnitelmia. Osa niistä on toteutunut, ja loppujen suhteen pääset nyt keskikesän kirivaiheessa lähes valmiiksi.

Kauris 23.12.–21.1. Muutos on väistämätön seuraus tietyistä tapahtumista. Olet sopeutunut siihen, ja nyt toistenkin on seurattava. Rohkaise heitä ja auta voimiesi mukaan.

Vesimies 21.1.–19.2. Aika on nyt puolellasi. Käyttämällä sitä säästeliäästi, mutta samalla harkiten, sinä pystyt saavuttamaan merkittäviäkin voittoja.

Kalat 20.2.–20.3. Nyt on levon ja voimien keräämisen hetki. Kun sinulla ei ole mitään pakottavaa tarvetta hirmuiseen raatamiseen, voit hyvin ottaa oikeasti rennosti.