Horoskooppi 22.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Sanotaan, että kissa kiitoksella elää, mutta sama pätee myös ihmiseen. Kun sinä kerran tiedät, miten hyvältä kiitoksen saaminen tuntuu, niin jaa niitä aina kun on tilaisuus.

Härkä 21.4.–20.5. Eteesi tulvii pulmakysymyksiä ja ongelmia, jotka selätät helposti kuin polulla kömpivän koppakuoriaisen. Liiallista ylpistymistä voi toki varoa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs ihmissuhteesi selkiytyy kummasti välikohtauksen jälkeen kuin ilma puhdistavan ukkosmyrskyn perästä. Näette nyt molemmat, kuinka tärkeitä olette toisillenne.

Rapu 22.6.–22.7. Hoida tänään pois päiviltä tehtävä, joka on rasittanut mieltäsi jo kauan. Se vapauttaa koko loppuviikon aivan toisenlaisiin tunnelmiin.

Leijona 23.7.– 22.8. Olet jo tehnyt alitajunnassa ratkaisusi. Hyvästele nyt siis mennyt ja suuntaa katse tulevaan. Sinulla on vielä paljon annettavaa toisaalla.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Sinä tiedät tarkoitustesi aitouden, mutta miten saada toiset niistä vakuuttuneiksi? Siinä on pulma, joka vaarantaa yöunesi. Pyydä ystäväsi mukaan pohtimaan asiaa.

Vaaka 23.9.– 23.10. Olet nyt sujut erään kanssa. Ota tapahtuneesta oppia ja varo toista kertaa sotkeutumasta hänen kanssaan yhtään mihinkään, Jotkut on hyvä pitää vain hyvänpäiväntuttuina.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sivullisten ajattelemattomuus horjuttaa tasapainoasi, mutta onneksi lähellä olevat ystäväsi auttavat sinua saamaan tilanteen taas hallintaasi.

Jousimies 23.11.–22.12. Anna asioiden mennä omaa latuaan. Se on parasta myös sinulle, sillä tämänhetkistä myllerrystä seuraa tyyni jakso–jos tapahtumiin ei liian kovalla kädellä puututa.

Kauris 23.12.–21.1. Käytä viisaasti saamiasi lahjoja. Älä siis vähättele kykyjä, joilla saat toiset näkemään kauneuden ympärillään tai iloitsemaan pienimmistäkin asioista.

Vesimies 21.1.– 19.2. Sinun on pakko antaa nyt vastaus erääseen kysymykseen. Mieti, mitä olet asiasta aiemmin sanonut ja toimi sitten päättäväisesti, mutta tahdikkaasti.

Kalat 20.2.–20.3. Pidä huolta ystävistäsi. Ei riitä, että olet siinä passiivisesti olemassa. Ajatusten ohella tarvitaan myös tekoja.