Horoskooppi 20.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Makeaa on hyvä maistella, mutta älä tee sitä liian usein. Herkkyytesi herkuille kärsii, jos herkkuhetkestä tulee arkea. Vai tuleeko harmaasta arjesta silloin juhlaa?

Härkä 21.4.–20.5. Kesäisen sään aiheuttamat häiriöt ovat mahdollisia, mutta sopivaa varovaisuutta noudattaen ne on helppo sivuuttaa. Päivänpaistetta riittää pitkälle.

Kaksoset 21.5.–21.6. Suunnitelmia on hauska tehdä, vaikka niiden toteutumisen kanssa saattaakin käydä niin tai näin. Ja hyvin haaveiltu on toteutunut jo ainakin sinun unelmissasi.

Rapu 22.6.–22.7. Nyt suurempi säästäväisyys takaa sinulle lokoisan loppukesän. Pane hetkeksi suu säkkiä myöten, jotta saat herkutella myöhemmin elämän pitopöydästä.

Leijona 23.7.– 22.8. Joidenkin mielestä suunnitelmasi on kehno ja toteuttamiskelvoton. Älä usko heitä vaan jatka omaa tietäsi. Itseluottamuksesi kohentuu samalla.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Tunne-elämäsi hermostuneisuus yrittää sotkea suunnitelmiasi erään suhteen. Kuuntele siis järjen ääntä ja istu alas hetkeksi, jotta asiat rauhoittuvat.

Vaaka 23.9.– 23.10. Nyt on hyvä pysytellä taka-alalla ja välttää sekaantumista eräiden asioihin. Voit nimittäin joutua kahden riidassa molempien osapuolien tulituksen kohteeksi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Valmistaudu siihen, että eräs kutsuu sinut lyhyellä varoitusajalla luokseen. Älä silti kökötä sohvan reunalla odottaen vaan elä tavallissti, mutta aistit valppaina.

Jousimies 23.11.–22.12. Kuuntele sivullisten mielipiteitä, sillä niihin kätkeytyy yllättävän hienoja oivalluksia ja ennen muuta ideoita, joita pystyt omassa elämässäsi toteuttamaan.

Kauris 23.12.–21.1. Anna ystävällesi anteeksi hänen tekemänsä erehdys. Kyse on enemmänkin ajattelemattomuudesta kuin siitä, etteikö hän pitäisi sinusta. Kiität vielä tätä neuvoa.

Vesimies 21.1.– 19.2. Pidä itsesi kurissa äläkä lähde juoksemaan joka kerta, kn puhelin piippaa viestin tulleeksi. Sinulla on hyvä olla omakin elämä kaiken muun ohessa.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi kaipaa yhteisiä rauhallisia hetkiä sinun kanssasi. Sysää siis kiireet nurkkaan ja etsi sopivia taukoja aherruksestasi. Moni puuha joutaakin jäädä ensi viikkoon.