Horoskooppi 19.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Vaihda suuntaa. Huomaathan itsekin, että olet kulkenut oikeasti väärään suuntaan jo jonkin aikaa. Moiti ystäviäsi vähintäänkin valppauden puutteesta.

Härkä 21.4.–20.5. Ole järkevä ja aikuinen ja myönnä, että olet menettänyt pelin erään suhteen. Oikeasti nyt on aika rakentaa uusi taistelutanner, sillä iloista valloitettavaa riittää.

Kaksoset 21.5.–21.6. Sinulle tarjotaan uusia tehtäviä, mutta katsopa ensin, miten paljon sinulla on vanhoja tekemättä. Älä siis ahnehdi työtä enemmän kuin kätesi kantavat.

Rapu 22.6.–22.7. Entäpä, jos myöntäisit avoimesti tekemäsi virheen, niin pääsisit hyvin tekemään tarvittavia muutoksia? Salaa korjaillusta syntyy helposti huonoa jälkeä.

Leijona 23.7.– 22.8. Oman talouden noususuhdanne valaa luottamusta syksyyn ja häivyttää kaikki mahdolliset pilvet taivaaltasi. Paistattele ja nauti täysin siemauksin kaikesta.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Nyt on hyvä jatkaa kuljetulla tiellä ja noudattaa sitä politiikkaa, joka on vienyt sinut näinkin pitkälle. Voittavan joukkueen muuttaminen ei olisi hyväksi.

Vaaka 23.9.– 23.10. Epäilit erään ihmisen puheita, mitä on syytä pyytää anteeksi niiltä, joille asian kerroit. Osaat jatkossa olla myös entistä tarkempi huhujen levittämisessä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Jos teet tarkat suunnitelmat taloutesi pitämisestä, niin pystyt säästöjen jälkeen myös käyttämään rahojasi rennommin kuin pitkiin aikoihin.

Jousimies 23.11.–22.12. Tiedä, missä raja kulkee. Et voi hyppiä sinne sun tänne ilman seuraamuksia. Kiität ystävääsi vielä monta kertaa hänen varoittavista sanoistaan.

Kauris 23.12.–21.1. Ratkaisun teko vaatii nyt tavallistakin enemmän harkintaa ja asioiden kääntelyä. Pitkän pohdinnan jälkeen ikävien yllätysten määrä pienentyy merkittävästi.

Vesimies 21.1.– 19.2. Vielä on matkaa ja vielä on annettuja lupauksia, jotka on pidettävä. Olethan huomannut sen, miten ryhtisi on parantunut tiettyjen päätöstesi jälkeen.

Kalat 20.2.–20.3. Eräs yrittää selvästi voittaa sinut puolelleen. Hänen taktiikkansa ei kenties ole maailman tehokkain, mutta silti tuollaisesta on jaettava kiitosta.