Horoskooppi 16.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Pelko yrittää turhaan työntää kylmää jalkaansa peittosi alle. Olethan sinut tiettyjen tapahtumien kanssa, joten olet levollisessa tilanteessa. Uhka väistyy kuin aamusumu.

Härkä 21.4.–20.5. Olet Amorin nuolten lentoreitillä, mikä merkitsee aikamoista viikkoa. Nauti tilanteesta, jollaista ei vielä ole vaelluksesi aikana sattunut.

Kaksoset 21.5.–21.6. Sinun tekee mieli tehdä suurempia muutoksia elämääsi kuin mihin ystäväsi on valmis. Elämä on kompromissien taidetta joten sovitelkaa niin pitkälle kuin mahdollista.

Rapu 22.6.–22.7. Häly ympärilläsi vääristää kokonaiskuvaa ja luo turhia pelkoja. Odota tilanteen rauhoittumista, jotta voit tehdä lopullisempia päätelmiä.

Leijona 23.7.– 22.8. Huhuja kulkee niin paljon, että on oltava tarkkana, minkä perään lähdet vai jäätkö sittenkin paikallesi. Sinulla on vapaus, mutta sen myötä myös vastuu.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Käy sydänsuven kunniaksi läpi elämäsi tunnesiteitä ja mieti, mistä olet kenties halukas luopumaan ja mikä muodostaa elämäsi valtasuoniston.

Vaaka 23.9.– 23.10. Pidä pintasi ja vaadi oikeudenmukaisuutta. Älä piittaa, vaikka joku sattuisi siitä loukkaantumaan. Joku järki tilanteeseen on saatava.

Skorpioni 24.10.–22.11. Älä eksy aiheesta vaan keskity siihen, sillä olet saavuttamassa jotain sellaista, jota olet niin kauan haaveillut.

Jousimies 23.11.–22.12. Venus panee vauhtia elämääsi. Kun se vie, niin menet mukana tai vikiset ja menet mukana. Tällaista tilannetta et ole vielä monta kertaa kokenut.

Kauris 23.12.–21.1. Ensimmäistä kertaa näet asiat uudesta näkökulmasta ja pystyt saamaan toiset innostumaan uudesta. Taloudellisen tilanteen muutos saa päivän taas paistamaan.

Vesimies 21.1.– 19.2. Jos kaikkea on käsillä liikaa, sinun kannattaa rakentaa itsellesi mieluinen paketti ja paneutua siihen kuin muuta ei olisikaan.

Kalat 20.2.–20.3. Pitääkö sinun valita velvollisuudentunteen ja unelmien välillä? Ole tarkka, etteivät puurot ja vellit mene sekaisin, sillä unelmien perässä kulkeminen ei ole esteenä millekään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt