Horoskooppi 13.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Nosta toiveittesi leija ilmaan, mutta pidä samalla jalat tukevasti maassa. Tuollaisella eri tahojen yhteistyöllä pääset vielä pitkälle ja korkealle.

Härkä 21.4.–20.5. Olet ollut tekemässä erästä tehtävää niin kauan ja hartaasti, että on vaikea kuvitella lopputulosta ilman sinua. Kiitoksen aika seuraa pian ja sitten saat ihanan vapauden.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tarkista happivarantosi ja tutki paras reitti huipulle. Aina ei ole viisaintta edetä suoraan vaan kannatta mutkitella. Muista sanonta: ”Parempi virsta väärää kuin vaaksa vaaraa”.

Rapu 22.6.–22.7. Mille sinä nyt haet elämässäsi vaihtoehtoista ratkaisua? Levottomuutesi kasvaa, mutta siinä samalla voisit selvittää, miistä tässä kaikessa oikeasti on kysymys.

Leijona 23.7.–22.8. Muista pyhittää lepopäivä ja pitää myös taukoja. Mieluisakin työ muuttuu ahertamisesta raatamiseksi ja menettää ilonsa, jos sitä tekee liikaa hampaat irvesssä.

Neitsyt 23.8.–22.9. Viisaus ja itsekuri eivät ole aina elämän järkeviä rakennuspalikoita. Tunteiden osoittaminen vapauttaa valtaisasti energiaa kaikkeen muuhunkin.

Vaaka 23.9.–23.10. Et saa eräältä vastauksia pienen tökkimisenkään jälkeen. Harkitse luovuttamista, mutta älä oikeasti tee sitä. Kyllä hän jossain vaiheessa tulee takaisin peliin.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt on varsin epäviisasta pidätellä tunteita, sillä niiden ilmaisematta jättäminen tekee kesästä tylsän ja harmaan. Elämään olet syntynyt, joten elettävä tässä myös on.

Jousimies 23.11.–22.12. Tutkaile, mihin aikasi oikein menee. Mitään tuomittavaa tai moitittavaa sen kuluttamiseen ei liity, mutta vastauksen mielenkiintoisuusaste on sinullekin suuri.

Kauris 23.12.–21.1. Eräs ihminen ilmaisee sinulle kaipauksensa, mikä muuttaa koko loppukesäsi suunnitelmat. Parhaassa tapauksessa muutos voi koskea koko loppuelämääsi, mutta aloita pienestä.

Vesimies 21.1.–19.2. Yksi plus yksi on useimmiten kaksi. Johdonmukaisesti etenevä elämä on sinulle haavetta, sillä tuosta yhteenlaskusta saat yleensä tuloksen nolla tai kolme. Hyväksy siis oma elämäsi.

Kalat 20.2.–20.3. Elämä siunatun lauantaiehtoon odotuksessa on tulvillaan iloa ja toivoa. Tässä vaiheessa myötätuuli on jotain käsittämättömän lempeää ja sen kantaa sinut kauas.