Horoskooppi 11.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Pilvilautoista ei kannata piitata nyt, kun eräs tuo lämpimän rintaman luoksesi. Iloitkaa kesästä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Härkä 21.4.–20.5. Edessäsi on monta hyvää vaihtoehtoa kuin paremmissa pidoissa konsanaan. Tässä tilanteessa auttaa vain ja ainoastaan ripeys, sillä jahkailu ei auta mihinkään.

Kaksoset 21.5.–21.6. Auta aidosti ja tee se, minkä teet, täydestä sydämestä eikä velvollisuudesta. Huomaat sellaisen valtaisan vaikutuksen joka puolella elämääsi.

Rapu 22.6.–22.7. Työ ja ihmissuhteet kietoutuvat jännittävällä tavalla yhteen niin, että kumpikin auttaa toista. Työn kautta saat elämääsi uuden ihmisen, mikä puolestaan kannustaa sinua työssä.

Leijona 23.7.–22.8. Ripeys ja sukkeluus ovat tänään valttia. Olemalla nyt nopea, sinulle jää loppuviikkoon rutkasti aikaa kaikkeen sellaiseen omaan, joka on tahtonut jopa painua unholaan.

Neitsyt 23.8.–22.9. Ihmiselämät kulkevat joskus niin eri vaiheissa ja rytmissä, että niiden yhteensovittaminen käy työstä tai on yhtä taiteilua. Toisaalta ei toisesta kannata noin vain luopua.

Vaaka 23.9.–23.10. Ongelmiin on usein monia ratkaisuja. Tutkaile niitä kaikessa rauhassa äläkä heti tartu ensimmäiseen vastaan tulevaan. Tyhjästä on paha nyhjästä, joten tämä on nyt ilo.

Skorpioni 24.10.–22.11. Itseluottamuksesi alkaa palautua keväiselle tasolleen, mikä on tosi hyvä, sillä sinussa on niin paljon ainesta niin moneen, että sen käyttäminen on suoranainen velvollisuutesi.

Jousimies 23.11.–22.12. Pura ystävien kanssa viikon puolivälin huolipato. Voit toki yrittää sitä yksinkin, mutta kuten niin monessa muussakin asiassa, yhdesssä tekemisessä on voimaa.

Kauris 23.12.–21.1. Entäpä, jos nyt vain löysäät suitsia ja annat kaiken mennä omaa vauhtiaan? Asiat saattavat edetä hieman mutkitellen, mutta joka tapauksessa ne etenevät.

Vesimies 21.1.–19.2. Asetat paljon odotuksia tulevaan viikkoon, mikä on toki ymmärrettävää, mutta sitä ennenkin on päiviä ja tunteja, joiden hukkaan heittäminen on suoranainen synti.

Kalat 20.2.–20.3. Rikastuta omaa ja ystäväsi elämää etsimällä ja hakemalla arkeen jotain muutakin kuin suoranaisesti päällekaatuvaa. Mielikuvituksen tai vihjeteosten käyttö on sallittua.