Horoskooppi 10.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Ystäväsi ei aina tahdo pysyä mukana käänteissäsi. Onko se hyvä vai huono asia, riippuu kokonaan siitä, mikä on teidän yhteinen päämääränne – vai onko sitä lainkaan?

Härkä 21.4.–20.5. Joudut ponnistelemaan sopusoinnun säilyttämiseksi eräiden kanssa. Ilmassa on myrskyn aineksia, joten tehtäväsi on epäkiitollinen, mutta tuloksen vuoksi antoisa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Älä anna kesäauringon kuivata ystäväsi kyyneleitä vaan tee se itse, sillä sinä olet suurelta osalta niihin syypää. Sovinnolla on yhä sijansa.

Rapu 22.6.–22.7. Olet niin eri tilanteessa kuin ystäväsi etkä tahdo saada heitä ymmärtämään omia huoliasi. Elämät ovat erilaisia, joten pidä haku päällä vielä uusiinkin suhteisiin.

Leijona 23.7.–22.8. Sataa ulkona tai paistaa, niin tämä aika on sinulle poikkeuksellisen suotuisaa oli sitten kyse taloudesta tai ihmissuhteista. Ilo vallitsee.

Neitsyt 23.8.–22.9. Alkukesän myllerrykset työssäsi ovat ohi ja voit ajatella joko lomanjälkeistä elämää tai sitä edeltävää aikaa tyynellä mielellä: tästä vielä hyvää seuraa.

Vaaka 23.9.–23.10. Uusi harrastus tuo mukanaan uusia ihmisiä elämään. Vaikeinta asiassa on toki mieluisen harrastuksen löytyminen. Ihmiset ovat bonusta, joka kasvanee pääoman ohitse.

Skorpioni 24.10.–22.11. Uudenlainen into ja valo on vallannut mielesi. Se herättää monissa mielenkiintoa ja jopa puhdasta uteliaisuutta. Ole avoin kaikelle.

Jousimies 23.11.–22.12. Olet tyytynyt tähän asti toisten neuvojen noudattamiseen. Itseluottamuksesi on nyt voimistunut niin, että uskaltaudut ottamaan askeleita omaan suuntaasi.

Kauris 23.12.–21.1. Odotuksia ja toiveita täynnä oleva viikko on puolivälissä. Yhteinen aika erään kanssa on juuri sitä, mitä olet kaivannut. Ei ole muuta hetkeä kuin tämä tässä.

Vesimies 21.1.–19.2. Kaipaat yksinäisyyttä, mutta tässä tilanteessa sellaista on vaikea löytää. Älä silti luovu toivosta vaan hae sopivaa hetkeä. Kyllä sellainen vielä löytyy.

Kalat 20.2.–20.3. Millaista uutta elämää haluat? Mieti sitä, niin saat samalla pienen henkisen peruspääoman sen luomiseksi. Realistinakin voit kurkottaa unelmiin.