Horoskooppi 9.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Pidä puheesi kurissa äläkä haasta riitaa, ellet halua itsellesikin pahaa mieltä. Olet sen verran aikuinen, että ymmärrät, miten metsä vastaa, kun sinne huudetaan.

Härkä 21.4.–20.5. Kaipaat epämääräisesti jotain. Älä jää tunteeseen vaan yritä tutkailla sen syntyä ja käytä sen lievittämiseen sitä keinovalikoimaa, joka sinulla on.

Kaksoset 21.5.–21.6.Työssä oleva vaikea asia askarruttaa ja jumittaa elämää muutenkin. Tässäkin kohdassa ahkeruus voittaa kovan onnen. Olet pääsemässä vihreälle oksalle.

Rapu 22.6.–22.7. Ymmärrä oikea-aikaisten taukojen merkitys. Ihminen ei ole kone vaan hänen pidettävä asiat tasapainossa, jotta lopputulos tyydyttäisi häntä.

Leijona 23.7.–22.8. Hyvät aloitteesi eivät saa vastakaikua. Älä missään tapauksessa luovuta vaan etsi keinoja saada tahtosi läpi. Pienelläkin miettimisellä niitä löytyy paljon.

Neitsyt 23.8.–22.9. Miten paljon voi ihminen nyhjäistä tyhjästä? Ainakaan tulokset eivät anna paljoa toisille, jos kylvää ravinnottomaan maaperään. Ajattele siis kokonaisuutta!

Vaaka 23.9.–23.10. Valoisa elämänasenne auttaa heittämään pienet arkiset huolet nurkkaan. Tämä päivä on ainutlaatuinen ja –kertainen joten nyt on syytä elää.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kuuntelet kenties turhankin tarkalla korvalla erästä, mikä haittaa omaa suoritustasi. Suorista selkäsi ja tee tehtäväsi. Urakan jälkeen voit sitten vertailla hänen kanssaan tehtyä.

Jousimies 23.11.–22.12. Tähdet ovat ihmissuhteillesi suosiollisia. Uusien ihmisten ohella on syytä muistaa vanhoja ystäviä, joiden laiminlyöminen kävisi nyt helposti.

Kauris 23.12.–21.1. Jos seura ei tunnu mieleiseltä, niin vaihda reilusti pöytää. Elämä on liian lyhyt ainakaan pitkäaikaiseen kärsimiseen. Lyhytjännitteisyys on tyystin toinen asia.

Vesimies 21.1.–19.2. Perhepiirin kiistat, jotka ovat hiertäneet sinua kuin kivi sandaalissa, ovat onneksi haihtumassa, ja pääsette kiinni kesän pehmeään ytimeen.

Kalat 20.2.–20.3. Sinua kauan vaivannut epävarmuudentunne kaikkoaa ja tyytymättömyytesi sen myötä on vaihtumassa seesteiseksi onneksi, joka säteilee sinusta kauas.