Horoskooppi 8.7.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Kesällä viikon alku sisältää suuria lupauksia vieläkin enemmän kuin muina vuodenaikoina. Iloitse niistä ja astu toiveikkaana uusille poluille.

Härkä 21.4.–20.5. Nyt ei ole vaikea olla iloinen ja ystävällinen. Paina se mieleesi, kuin ajat ovat toisenlaiset. Opettelemalla onnea voi saada harmauteenkin väriä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Saat kiitosta, mikä tuntuu todella hyvältä. Huomaa, miten pienet sanat vaikuttavat isosti. Mikään, mitä teet tai sanot ei ole vailla merkitystä ja moni asia jää toisten mieleen.

Rapu 22.6.–22.7. Et saa vastakaikua eräälle esittämääsi ehdotukseen. Vaihtoehtojahan on nyt kaksi: joko luovut asiasta tai muotoilet asian toisin. Päätös on sinun.

Leijona 23.7.–22.8. Kun lähdet matkalle, niin varaudu siihen, että myös palaat: jätä siis paikat sellaiseen kuntoon, että paluu on ilo eikä ahdistuksen luoja.

Neitsyt 23.8.–22.9. Jokin ihmissuhde on muuttumassa syvemmäksi ja kestävämmäksi kuin olisit voinut uskoa. Seuraat hämmentyneenä, mutta kiitollisena: sinullekin käy näin.

Vaaka 23.9.–23.10. Sinulla on tunnistettava äänesi, vaikka kuvittelisit olevasi vain yksi monista. Toki sinä oletkin, mutta ilman sinun ääntäsi kokonaisuus ei soisi niin kauniisti.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ole vielä hetken aikaa kärsivällinen, niin saat kokea jotain suurta ja ihanaa. Periksi voi joskus antaa, mutta tässä tilanteessa ei missään tapauksessa.

Jousimies 23.11.–22.12. Eteesi avautuu omien suunnitelmiesi kannalta tärkeä ajanjakso. Ole siis valmiina ja lepää. Kun se hetki koittaa, joudut tekemään paljon ja lyhyessä ajassa.

Kauris 23.12.–21.1. Aika menee eteenpäin riippumatta siitä, mitä sinä teet. Ota siis neuvosta vaarin ja ajattele ajoittain, mitä oikeasti haluat. Muuten joudut jossain vaiheessa harmittelemaan.

Vesimies 21.1.–19.2. Kaivosta ei voi jatkuvasti ammentaa antamatta sen välillä täyttyä. Opettele siis levon merkitys itsesi ja ystävyyssuhteittesi kannalta.

Kalat 20.2.–20.3. Klassinen kauneusihanne innostaa sinua pyrkimään yli arjen harmaan kivikon. Pidä katse tulevassa samalla kun varot nykyhetken kompastuskiviä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt