Horoskooppi 27.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Hyvänolontunne erään seurassa aiheuttaa vilskettä mielessäsi. Nauti siitä ja ryhdy jonkin ajan kuluttua tositoimiin. Et voi jäädä yksin rannalle ruikuttamaan.

Härkä 21.4.–20.5. Houkutukset moneen suuntaan repivät ja kiskovat nyt kesällä enemmän kuin koskaan. Pysy silti lujana ja lankea vain yhteen houkutukseen kerrallaan.

Kaksoset 21.5.–21.6. Rakkaus on eri asia kuin mustasukkaisuus. Heittäydy onnentunteeseen ja yritä samalla pitää vieressä kohiseva tummien tunteiden vuo aisoissa.

Rapu 22.6.–22.7. Hyväksy oma riittämättömyytesi. Sellainen vain kuuluu ihmisyyteen ja sillä hyvä. Hetken päästä voit tarkastella asiaa rauhallisemmin.

Leijona 23.7.–22.8. Intohimon liekki leimahtaa, mutta sen kohtalona on sammua. Tärkeää on antaa tuon liekin palaa rauhasas, minkä jälkeen lämmin tunne jää vallitsevaksi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Tunnista tunteesi ja mieti, mihin kaikkeen sinussa on ainesta. Huomaat, että sinussa on ainesta paljon enempään kuin olet kuvitellutkaan.

Vaaka 23.9.–23.10. Ole eräälle tukena, sillä hän tarvitsee nyt apuasi. Vältä kuitenkin antamasta hänelle liikoja lupauksia, slllä tiedät hyvin omat tunteesi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Toimi käytännön tasolla samalla tavalla kuin haaveissasi ja muissa suunnitelmissasi. Se on vaikeaa, muttei mahdotonta. Universumi sekoittaa sopivan cocktailin.

Jousimies 23.11.–22.12. Ei kannata loputtomasti miettiä, mitä tunteita sinussa herää erään seurassa tai mitä tunteita sinä hänessä herätät. Elä tässä ja nyt ja katso, mihin kaikki johtaa.

Kauris 23.12.–21.1. Tanssi varovasti: älä pelästytä toista liiallisella innollasi, mutta samalla varo liian laimeaa suhtautumista, jottei hän luule sinun olevan vailla mielenkiintoa.

Vesimies 21.1.–19.2. Yrität heittää tunteitasi nurkkaan, mutta eihän se onnistu. Pelkäät samalla menettäväsi kykyä kiintyä, mistä siitäkään ei tule mitään.

Kalat 20.2.–20.3. Pelkäät syyttä suotta paikkaasi erään sydämessä. Keskustele ystäväsi kanssa keinoista saavuttaa rauha ja levollisuus, sillä ei ole hyvä olla tavallaan turhasta huolissaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt