Horoskooppi 26.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Jos elämä tuntuu suorittamiselta, niin on korkea aika panna stoppi kiireelle ja kaikelle muulle kuin vain olemiselle. Vedä siis hetki lonkkaa ja rauhoita aivoja.

Härkä 21.4.–20.5. Kokeile, toimiiko eräs juttu. Jos ei, niin ei sitten. Ei tarvitse aina juuttua epäonnistumisiin, mutta aina on syytä yrittää jotain.

Kaksoset 21.5.–21.6. Jos mietit, kuinka hyödyllistä eräs asia on, niin pohdi jossain vaiheessa kannattaako tuollaista edes pohtia. Hyödyllisyys punnitaan vasta tekojen jälkeen.

Rapu 22.6.–22.7. Sanat ovat tärkeitä. Älä viljele negatiivisia sanoja tai sanontoja, jotta ne eivät tarttuisi. Asennemuutos tässäkin on ensi askel positiivisuuteen.

Leijona 23.7.–22.8. Jätä jotain tekemättä, jotta sinulle jää aikaa tiettyjen toisten asioiden tekemiseen. Päätös on vaikea, mutta sen tulokset ovat ratkaisujen arvoisia.

Neitsyt 23.8.–22.9. Suvella on suloista ideoida syksyä. Elämässä ei ole monta ihanampaa hetkiä kuin se, kun pääsee edes hetkeksi keskittymään yksin haaveiluun.

Vaaka 23.9.–23.10. Näet iloista unta ystävästäsi. Ota heti häneen yhteyttä, sillä hänellä saattaa olla iloisia uutisia. Ja vaikkei olisikaan, niin jo hänen äänensä kuuleminen tekee hyvää.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kuuntelet viehättävää huijaria, jonka suloisia puheita mieluusti uskoisit, mutta sitten asian toinen puoli nousee esiin. Ole siis valveilla.

Jousimies 23.11.–22.12. Jos haluat elämänmuutosta, niin pyri siihen. Se ei onnistu pelkällä haaveilulla vaan tarvitaan päätöksiä ja tahtoa muutoksentekemiseen.

Kauris 23.12.–21.1. Luulit kokeneesi jo kaikki kolhut, mutta universumilla on vielä jotain pientä sinun varallesi. Onneksi se tulee vasta paljon myöhemmin. Nyt on monta syytä huolettomuuteen.

Vesimies 21.1.–19.2. Laita asiat arvojärjestykseen ja rupea poistamaan rasitusta sen mukaisesti, niin pääset pois sähläämisestä ja liiasta levottomuudesta.

Kalat 20.2.–20.3. Eräs käy hermoillesi. Vaihtoehtoja siitä rauhoittumiseen on monia ja yksi on se, että olet hetken aikaa ilman hänen seuraansa. Jos kyse on läheisestä, tee yksin pieni matka.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt