Horoskooppi 25.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Tunne-elämä ja ennen muuta romantiikka ovat tämän viikon nousevia tähtiä. Käy läpi mennyttä ja nuoruuttasi ja poimi sieltä eväitä, mikäli niitä löytyy.

Härkä 21.4.–20.5. Ajatus eräästä ihmisestä vie sinut tekoihin, jotka toden totta herättävät uusia ajatuksia. Nauti tuosta ketjureaktiosta sen viimeisiin räjähdyksiin asti.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tuntuuko siltä, että kesän kuumuudesta huolimatta elämäsi on kohmeessa? Keskustele asiasta ystäviesi kanssa ja miettikää parhaita keinoja koneiston rasvaamiseen.

Rapu 22.6.–22.7. Eräs ihminen on ollut mielessäsi jo hyvin kauan, mutta et ole kyennyt ottamaan ratkaisevaa askelta yhteydenottoon. Teepä se nyt, ettei tarvitse myöhemmin katua.

Leijona 23.7.–22.8. Säästäminen tunteissa ei tuota kenellekään muuta kuin ylimääräisiä harmeja. Mene itseesi ja mieti, milloin olet kertonut niistä ystävillesi. Korjaa nyt tapasi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Joillakin on taipumus unohtaa loman syvin merkitys. Ota sinä siitä opiksi, sillä noinkin yksinkertainen oivallus voi suoda merkittäviä pikavoittoja.

Vaaka 23.9.–23.10. Ystäväsi toteuttaa unelmaansa, mikä tuntuu sinusta tosi hyvältä. Käännä vähitellen katse itseesi ja mieti, milloin sinä uskaltaudut tekemään samoin.

Skorpioni 24.10.–22.11. Tiedäkin, että huolistakin voi pitää lomaa. Se kasvattaa toiveikkuuspääomaa, jonka turvin voi päästä pitkälle syksyyn todella iloisesti.

Jousimies 23.11.–22.12. Huomaat nyt, miksi kannatti raataa kuun alkupuolella. Se antaa vihjeitä myös tulevaan: varautuminen johonkin yllättävään kannattaa aina.

Kauris 23.12.–21.1. Seuraat kiinnostuneena eräiden yritystä oman maailmansa valloittamiseksi. Ota siitä eväitä itsellesi, mutta älä yritä kopioida, sillä heidän elämänsä on heidän elämänsä.

Vesimies 21.1.–19.2. Lähdet liikkeelle lopusta, mikä hankaloittaa tilannetta, mutta kyllä sinä siitä selviät. Matka on pidempi, mutta toisaalta hauskuuttakin riittää.

Kalat 20.2.–20.3. Enää ei kannata katsoa taaksepäin, kun sinulla on mahdollisuus luoda toiveikas katse eteenpäin. Anna siis mennä. Myötätuulta riittää!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt