Horoskooppi 20.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Pääset maksamaan lähimmillesi korkojen kanssa heidän kärsivällisyytensä. Sinulla on nyt kosolti aikaa, jota voit käyttää jopa iloisesti tuhlaten.

Härkä 21.4.–20.5. Kesän aikataulu alkaa rakentua uudelleen juhannuksen mukavien tapahtumien jälkeen. Huomaat, miten pienilläkin asioilla voi olla isoja vaikutuksia.

Kaksoset 21.5.–21.6. Romantiikan kukan kukkiminen ei rajoitu sydänkesään vaan oikeasti hoidettuna siitä on iloa vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi. Toimi, kun sokeri vielä suussa sulaa.

Rapu 22.6.–22.7. Suunnittele talouttasi tarkasti, niin vältät tietyt yllätykset. Tuleva kehitys vaikuttaa nyt erinomaisen hyvältä kaikilla mittareilla.

Leijona 23.7.–22.8. Monen rintaman sota vie valtavasti energiaa ja voimia. Sama koskee monen asian samanaikaista tekemistä. Varmistat voiton arjessa sillä, että keskityt yhteen asiaan kerrallaan.

Neitsyt 23.8.–22.9. Eräällä on tapana ylireagoida. Sinulla on varaa ottaa asiat hyvin rauhallisesti, mikä antaa tiettyyn tilanteeseen etulyöntiaseman.

Vaaka 23.9.–23.10. Pärjäät kyllä omillasi, mutta onko ahertaminen yksin aina herkkua? Pohdi mahdollisuuksia yhdistää arkea eräiden kanssa, jotta kaikkien yhteinen etu kasvaa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sinulla on omia suunnitelmia, joista on hyvä pitää kiinni. Paljasta niitä sen verran kuin sinun etujesi kannalta on viisasta. Varovaisuus tällä alalla on hyvästä.

Jousimies 23.11.–22.12. Pane jalalla koreasti! Milloin olet viimeksi tanssinut niin, että sydän on haljeta? Niinpä. Nyt on siis aika elvyttää noitakin unohtuneita taitoja.

Kauris 23.12.–21.1. Aistisi ovat nyt herkimmillään. Katso ympärillesi ja kuuntele ääniä. Saat vihjeitä, joiden avulla löydät aivan uudenlaisia polkuja.

Vesimies 21.1.–19.2. Sukkela mielesi hake koko ajan keinoja velvollisuuksien välttämiseksi. Pane ajatuksesi kuriin, niin saat myös ylimääräistä energiaa tekojen kannustukseksi.

Kalat 20.2.–20.3. Kesän valossa talven huolet näyttävät todellisen kalpeutensa. Ota murheet uuteen käsittelyyn ja anna samalla menneiden olla. Kaikella on nimittäin aikansa.