Horoskooppi 18.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Puuhasteluntahtosi ylittää jo kohtuuden rajat. Varsinkaan kesällä ei oikeasti taida olla fiksua synnyttää levottomuutta lähipiirissäsi. Hengähdä siis hetkeksi.

Härkä 21.4.–20.5. Pääset vihdoin tekemään uudistuksia elämässäsi. Huomaat samalla, että muutokset antavat lisää puhtia ja piristävät muutenkin.

Kaksoset 21.5.–21.6. Päivät ennen juhannusta ovat tärkeitä, sillä niitä on vähän. Keskitä nyt tarmosi niihin juttuihin, joiden muistat – toivottavasti – jääneen aiempina vuosina varjolaan.

Rapu 22.6.–22.7. Saat korjattua monia ikäviä asioita, mikä tekee juhannuksesta ja sen jälkeisestä ajasta seesteisen ja onnellisen. Tällaista kesää kelpasi odottaa.

Leijona 23.7.–22.8. Jaa voimasi viisaasti. Sinulla on monta rautaa tulessa, mikä pitää sisällään uupumisen vaarallista värinää. Sen vuoksi on hyvä opetella oikea-aikaista rentoutumista.

Neitsyt 23.8.–22.9. Täydenkuun jälkeiset suviyöt ovat ainutlaatuisia. Nyt ei kannata hukata aikaa nukkumiseen vaan hae yökävelylle sitä, jonka ajatteleminen on pannut sinut valvomaan.

Vaaka 23.9.–23.10. Lähipiirissäsi sopu tahtoo rikkoutua. Harmillinen velvollisuutesi on toimia sillanrakentajana eräiden välillä. Kiitosta saat aluksi vain itseltäsi. Pian toki muiltakin.

Skorpioni 24.10.–22.11. Universumi suhtautuu suurella suopeudella pyrkimyksiisi, mikä tarkoittaa sitä, että nyt on todella hyvä hetki ryhtyä suunnittelemaan kauan kaipaamiasi uudistuksia.

Jousimies 23.11.–22.12. Eräät ovat varmoja, että juuri sinulla on ratkaisu heidän ongelmiinsa. Pysyttele aktiivisena ja valmiina, kun aletaan hakea oikeita ihmisiä oikeille paikoille.

Kauris 23.12.–21.1. Pikkuasiat, joista ei aiemmin piitannut paljoakaan, tuntuvat nyt saavuttavan aivan uuden tason elämässäsi. Luota, että saavutat pikaisesti tasapainon eri asioiden välillä.

Vesimies 21.1.–19.2. Tunnet työssä jaksavasi vaikka mitä, mutta pieni harkinta ei olisi tälläkään saralla pahasta. Huomaa, ettet ole kone, vaikka saatkin kaiken sujumaan ajoittain kuin rasvattuna.

Kalat 20.2.–20.3. Sosiaalinen elämä tuottaa sinulle paitsi kullanhohtoisia hetkiä, myös uusia ulottuvuuksia ja uusia ihmisiä. Nauti siis kaikesta – ja vielä kesästä kaiken muun ohella.