Horoskooppi 17.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Jaa kokemuksiasi erään kanssa, niin huomaat, miten paljon teillä on yhteistä. On epävarmaa, syntyykö tästä suurta ystävyyttä, mutta lämmin ihmissuhde ainakin.

Härkä 21.4.–20.5. Tunnet itsesi näkymättömäksi, mikä tekee kaikesta epävarmaa. Puhu asiasta ystäviesi kanssa, jotta voitte hakea asiaan pitkäkestoista ratkaisua.

Kaksoset 21.5.–21.6. Sinulla on oikeasti varaa nousta tilanteen yläpuolelle ja olla antautumatta mutapainiin, vaikka se houkuttaisikin. Tässä otetaan nyt sinusta mittaa.

Rapu 22.6.–22.7. Kesän monenlaiset houkutukset surisevat ympärilläsi. Täydelliseen ehdottomuuteen tuskin kannattaa mennä, mutta vääränlainen holtittomuus hankaloittaa syksyäsi.

Leijona 23.7.– 22.8. Kokeile sen vaikutusta, että rupeat yhtäkkiä kouluttamaan ja kasvattamaan muita tietyissä asioissa, joihin sinulla on tiukka kanta. Vastoinkäymiset koulivat sinusta viisasta.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Havaitset hermostuvasi ystävällesi asiasta, joka oikeasti on sinun itsesi hoidettava. Muista se, kun seuraavan kerran tunteesi alkavat vastaavassa tilanteessa kuumeta.

Vaaka 23.9.– 23.10. Sinulle uskoudutaan asiassa, jonka todenperäisyys tuntuu kovin heppoiselta. Kuuntele ja ole kohtelias, mutta tee johtopäätökset isomman kuuntelukierroksen jälkeen.

Skorpioni 24.10.–22.11. Helpotuksen tunne valtaa mielesi, kun viikonlopun jälkeen pääset rakentamaan loppukiriä kohti juhannusta. Asioita tärkeämpää on rakentaa juhla ystävien ympärille.

Jousimies 23.11.–22.12. Saat hyvän oppitunnin ahneuden seurauksista, kun katsot miten eräs toimii kaikista varoituksista välittämättä. Osaat varmasti jatkossa toimia toisin.

Kauris 23.12.–21.1. Salaliittoteoriat elävät ja voivat hyvin, kun sinäkin alat miettiä monen varmalta tuntuvan asian muuttumista puhtaaksi jossitteluksi.

Vesimies 21.1.– 19.2. Saat tilaisuuden hankkia kesäksi lisää lomarahaa. Tartu siihen, mutta lupaa myös itsellesi, että varmasti saat kaiken ajoissa valmiiksi,

Kalat 20.2.–20.3. Nyt on oikea hetki tarttua kesän haastaviin remonttijuttuihin, jottei sinun tarvitse syksyllä ruveta voivottelemaan. Aloita siis nyt ja heti.