Horoskooppi 15.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Kyllä maailmaan sanoja mahtuu, mutta mitä niiden taakse kätkeytyy? Varsinkin erään kohdalla on syytä miettiä ja kuunnella sanoja sen kaksi kertaa.

Härkä 21.4.–20.5. Uskalla toivoa ja kysyä eräältä, onko hän vapaa lähtemään. Saatuasi vastauksen on hyvä toimia pian, sillä tuo mahdollisuuksien ovi on vain hetken aikaa auki.

Kaksoset 21.5.–21.6. Pari viikkoa on aikana joko olemattoman lyhyt tai toivottoman pitkä. Odotuksesi kannalta se on toivottoman pitkä, mutta pysyttele kärsivällisenä.

Rapu 22.6.–22.7. Horjut kahden vaiheilla. Älä odota kohtalon tönäisyä vaan ota itse askel. Se voi olla oikea tai se voi olla väärä, mutta tärkeintä on, että teet itse ratkaisun.

Leijona 23.7.– 22.8. Olet huolissasi ystävästäsi, mikä värittää viikonloppuasi. Tee loppu huolista ottamalla häneen yhteyttä ja selvittämällä tilanne. Tieto tuo aina helpotusta.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Et tahtoisi kohdata erästä ihmistä, mutta tiedät, että se on vain tehtävä. Kokoa voimasi, niin huomaat nopeasti, että ei se niin paha ollutkaan. Ja voimaannut siitä lisää.

Vaaka 23.9.– 23.10. Et ole koko maailman keskipiste, vaikka oletkin oman universumisi tähdistä kirkkain. Suhteuta asiat, niin huomaat pienissäkin jutuissa piilevän suuruuden.

Skorpioni 24.10.–22.11. Eräs on itsepintainen, mikä hivelee sydäntäsi. Ole silti yhtä lailla varovainen kuin aiemminkin, sillä jotenkin tässä kaikki ei täsmää.

Jousimies 23.11.–22.12. Sinulla on niin paljon muistettavaa, että pää on pakahtua. Tee itsellesi viikonlopun työlista, jotta saat rauhan ja levon sekä rentoja hetkiä sopiviin väleihin.

Kauris 23.12.–21.1. Älä kysele toisen tunteista tilanteessa, jossa on parasta vain olla ja nauttia. Analyysit ja tutkailut kannattaa säästää syyssateisiin.

Vesimies 21.1.– 19.2. Leiki paroni von Münchausenia ja vedä itsesi tukasta ylös suosta. Se onnistuu, sillä niin moni asia on omasta tahdosta ja energiasta kiinni.

Kalat 20.2.–20.3. Suviseen viikonloppuun sisältyy niin paljon kaunista, että sydän on pakahtua. Jollet ole aiemmin kirjoittanut päiväkirjaa, niin kokeile. Huomaat pienten asioiden säilyvän.