Horoskooppi 14.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS–horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Eräs yrittää pitää lähipiirinsä kurissa pelon ilmapiirillä. Huomaat hyvin, että se ei onnistu. Lempeys ja ystävällisyys ovat aina paremmat työvälineet.

Härkä 21.4.–20.5. Opettele luopumaan tyylikkäästi. Kaikkea ei voi kerätä ympärilleen. Sama koskee niin tavaraa kuin ihmisiäkin. Jos ei jaksa pitää kaikesta huolta, osasta on vain luovuttava.

Kaksoset 21.5.–21.6. Eräs suhde alkaa vakiintua ja se löytää uomansa. Iloitse siitä, vaikka kaikki ei nyt alkuun olisikaan täyttä unelmien ilotulitusta. Kyllä se siitä, sillä tie on pitkä.

Rapu 22.6.–22.7. Tee suunnitelma, joka tähtää koko kesän onneen. Utopialta tuntuva asia onnistuu, jos sinä niin päätät. Toki se vaatii työtä ja tarmo, mutta niitähän sinulla on.

Leijona 23.7.– 22.8. Olet poikkeuksellisen tyytyväinen ja onnellinen, mikä herättää luonnollisen huolen, että milloin kaikki loppuu. Anna noiden ajatusten tulla ja mennä. Elä tässä ja nyt.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Joudut rakentamaan erään asian puolittain tyhjän päälle alkaen aina alusta. Jaksat sitä jonkin aikaa, mutta sitten on jaksettava myös rakentaa perusteellisemmin.

Vaaka 23.9.– 23.10. Anna jo arpisten haavojen olla. Kesä tuo omat haavansa ja kolhunsa, mutta se parantaakin ne. Tärkeää on keskittyä siihen, mitä sinulla on nyt käsillä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Keskustele ystäväsi kanssa yhteisistä intresseistänne. Niitä on paljon, vaikka kohtaattekin aivan liian harvoin. Varo myös sitä, että ystäväsi tuntisi itsensä syrjäytetyksi.

Jousimies 23.11.–22.12. Älä jätä kaikkea viime tippaan. Huomaat sellaisen vaikutuksen eräässä, joka heiluu kuin heinämies eikä pysty keskittymään asioihin tai edes läsnäoleviin ihmisiin.

Kauris 23.12.–21.1. Nyt on hyvä hetki suunnitella investointia itseesi. Raha tuo nimittäin oikeasti onnea, kun sitä käyttää viisaasti. Huolettomuuden tunnetta ei voita mikään.

Vesimies 21.1.– 19.2. Sait ystävältäsi viestin, johon et ole vastannut. Muutenkin tuollaiset pienet arkeen liittyvät asiat kasvavat liian suuriin mittoihin, jos et tartu niihin heti.

Kalat 20.2.–20.3. Aurinko ei voi aina paistaa. Pilvinenkin sää suo omat ilonsa, ja sade on elämän kannalta välttämätön. Muista isoäitien viisaat sanat: tyytyväisyys on elämän onni.