Horoskooppi 13.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Etsit liikaa merkityksiä aivan tavallisista asioista. Joskus peruna on vain peruna ja kuu vain kuu. Jalat on hyvä pitää maassa samalla, kun tähyilee taivaita.

Härkä 21.4.–20.5. Viimeaikaisten tapahtumien jälkeen sinua kuunnellaan tarkkaavaisemmin kuin olet ikinä osannut odottaa. Sanojesi aiheuttamaa vaikutusta ei voi kuin ihailla.

Kaksoset 21.5.–21.6. Pääset matkustamaan, jolloin sinulle tulee hyvin aikaa myös monien arkisten asioiden kuntoon laittamiseen. Huomaa, että mikään ei ole samantekevää.

Rapu 22.6.–22.7. Odotat erään ihmisen päätöstä, mikä ikään kuin halvaannuttaa sinut etkä saa ennen sitä hoidettua montakaan juttua. Yritä tänään irrottaa mielesi asiasta, jotta voit hetken levätä.

Leijona 23.7.– 22.8. Kaikkiruokaisuutesi koituu pelastukseksesi, sillä välillä on tarjolla huomattavankin vähän sinulle kaikkein mieluisinta hengenravintoa.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Rakenna itsellesi unelmien päivä. Jos se ei sattuisi onnistumaan, niin lienee varma, että osa jutuista jää varmasti mieleen.

Vaaka 23.9.– 23.10. Älä turhaan ärsytä erästä ihmistä, jonka kanssa asiat ovat muutenkin jo tarpeeksi mutkalla. Oikeasti sinä olet tässä suhteessa aikuinen. Ole siitä iloinen.

Skorpioni 24.10.–22.11. Harkitse, mitä teet seuraavaksi. Olet tulossa tienristeykseen ja valinnoillasi on todella suuri merkitys myös ystäviesi kannalta.

Jousimies 23.11.–22.12. Sinulle kerrotaan kaikenlaista eräästä tuttavastasi. Älä usko oikeastaan mitään vaan kuuntele ja arvioi myöhemmin. Kertojalla on omat tarkoitusperänsä.

Kauris 23.12.–21.1. Romanttinen puolesi ei tule eräille yllätyksenä, mutta se, että saat myös aikaiseksi jotain, tuottaa ystävillesi iloa - kuten se tekee sinullekin.

Vesimies 21.1.– 19.2. Eräs yrittää selittää tietyn yhteisen kokemuksenne tavalla, joka saa sinut nousemaan takajaloillesi. Älä hermostu, mutta pidä toki omista ajatuksistasi kiinni.

Kalat 20.2.–20.3. Vino peili on joskus parempi kuin kunnollinen. Sen kautta voi saada yllättävän näkökulman aiemmin aina itsestäänselvänä pidettyyn asiaan.