Horoskooppi 12.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Et voi enää peräytyä tietyistä taloudellisista sitoumuksista. Pure hammasta ja hoida homma kotiin äläkä missään tapauksessa kadu jälkeenpäin.

Härkä 21.4.–20.5. Sinulla on omat vahvuutesi ja toisilla omansa. Kadehtiminen ei kannata, sillä täydennätte yhdessä toisianne. Toisten salaiset viat ja puutteet eivät välttämättä näy pinnalle.

Kaksoset 21.5.–21.6. Jos sinusta tuntuu, että elämäsi on yhtä vahingontorjuntaa, niin onhan

se kai sitten. Tähän asti olet pystynyt pitämään maalisi puhtaana, joten iloitse edes siitä.

Rapu 22.6.–22.7. Muistat yhtäkkiä erään vanhan lupauksen, jonka täyttämättömyyteen et ole reagoinut. Nyt on syytä hyvän kesäsään aikana ruveta korjaamaan vanhoja syntejä.

Leijona 23.7.– 22.8. Et saa erästä perääntymään päätöksestään kuin rakentavalla keskustelulla. Onneksi sinulla riittää kärsivällisyyttä hänen vähemmän diplomaattiselle tyylilleenkin.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Sinulla on nyt, mitä tarvitset, mutta onko sinulla se, mitä haluat? Alkukesä on hyvää aikaa paitsi korjata vanhoja virheitä, myös laittaa asioita tärkeysjärjestykseen.

Vaaka 23.9.– 23.10. Mieti, kenen joukkueessa haluat pelata ja mikä on sinun paikkasi. Unelmajoukkueen rakentaminen on hidasta, sillä kaiken on hitsauduttava yhteen.

Skorpioni 24.10.–22.11. Tiellesi sattuu sopiva matka, joka antaa sopivasti aikaa omien ajatusten selkeyttämiseen. Käytä hetkesi viisaasti, sillä kiireet uhkaavat palata.

Jousimies 23.11.–22.12. Olet jo kauan odottanut oikeaa hetkeä erään elämänvaiheen päättämiseen. Nyt se on koittamassa. Voit luottaa läheisten tukeen ja turvaan, mikä auttaa vauhtiin.

Kauris 23.12.–21.1. Saat perusteetta ikävää palautetta, mutta koeta kestää. Joudut odottamaan työsi tulosten valmistumista, mutta eipä aikaakaan, kun työsi perusta todistetaan oikeaksi.

Vesimies 21.1.– 19.2. Suunnitelmasi lähtevät nopeasti eteenpäin. Varaa riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä niiden toteuttamiseen, sillä työtä tulee olemaan paljon.

Kalat 20.2.–20.3. Olet odottanut erään viestiä jo kauan. Tuntuu kuin se toisi kesän lämmön takaisin moninkertaisena. Sinulle avautuu aivan uudenlainen keskikesä.