Horoskooppi 11.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Päivät ovat tärkeitä, joten tee tänään vähintään yksi niistä asioista, joita olet viikon varalle itsellesi kasannut. Ei paniikkia, muttei myöskään liiallista huolettomuutta.

Härkä 21.4.–20.5. Sinä ehdit vielä valita toisin. Mieti siis tarkasti päätöstäsi, ja jos se vielä vaikuttaa hyvältä, jatka sen toteuttamista.

Kaksoset 21.5.–21.6. Anna itsesi olla pelokas tai ole rohkea. Tärkeintä on, että olet juuri sitä, mitä olet. Sinut hyväksytään kuitenkin aina sellaisena kuin olet, vaikka itse olisitkin epäuskoinen.

Rapu 22.6.–22.7. Hae omaa paikkaasi. Tee se rauhallisesti, sillä paikkasi on olemassa ja löytyy aivan varmasti. Sinulla on runsaasti aikaa, sillä matkan varrelta löytyy aina muutakin.

Leijona 23.7.–22.8. Pääset hyvään keskusteluyhteyteen aivan uuden tahon kautta. Huomaat, miten hyvää tekee, kun saa vaihteeksi uusia ajatuksia elämänsä varrella.

Neitsyt 23.8.–22.9. Uhkailu ei ole rohkeutta vaan levollisuuden säilyttäminen tilanteessa, jossa eräät aikovat turvautua epärehellisiin toimiin. Ilmaise kantasi riittävän selkeästi.

Vaaka 23.9.–23.10. Et voi enää peräytyä tietyistä taloudellisista sitoumuksistasi. Sovittele niitä arkeesi, jotta saat kesästäsi täyden ja iloisen.

Skorpioni 24.10.–22.11. Odotettu tapaaminen erään kanssa kääntää ajatuksesi menneisiin tapahtumiin. Pienillä asioilla on joskus odottamattoman ihania seurauksia.

Jousimies 23.11.–22.12. Älä lyö nyrkkiä pöytään vaan jatka neuvotteluja. Sitkeytesi ja sinnikkyytesi osoittautuvat lopulta niin suuriksi valteiksi, että saat tahtosi läpi.

Kauris 23.12.–21.1. Eräs haluaa vääntää asioita omaan suuntaansa, joka ei ole sinusta oikea. Pidä siis pintasi sitkeästi ja esitä perustelusi selkeästi.

Vesimies 21.1.–19.2. Ilmaise eräälle oma kantasi selvästi. Sinulla on romantiikan alueella käsissäsi valttikortteja, mutta pelikumppanisi halukkuus peliin kummastuttaa – ja syystä.

Kalat 20.2.–20.3. Nyt alkavaa ihanaa jaksoa olet jaksanut odottaa kauan. Huolia ja murheita ei kannata haudata vaan ne ovat nyt käsiteltävissä ja poistettavissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt