Horoskooppi 10.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Jollet tiedä, mitä mieltä olet erään toiminnasta, sinun ei ole pakko ottaa kantaa. Toisinaan on hyväksikin antaa asioiden vain olla tovin.

Härkä 21.4.–20.5. Ole tällä viikolla tarkkana anteliaisuutesi kanssa. On nimittäin mahdollista, että teet laskuvirheen, jonka oikaiseminen vie paljon aikaa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Sinun ei tarvitse toistaa vanhempiesi virheitä. Mieti, miten he olisivat toimineet sinun tilanteessasi ja valitse sitten nykyhetkeen paremmin sopiva vaihtoehto.

Rapu 22.6.–22.7. Mieti, mitä menneistä kannattaa katua ja mistä olla perustellusti ylpeä. Mielenkiintoista on myös se veteen piirretty raja tiettyjen asioiden välillä.

Leijona 23.7.–22.8. Älä tunge itseäsi väkisin seuraan, joka ei kenties ole sinulle hyväksi. Lähesty varovasti ja katso, mikä on oikeasti pelin henki.

Neitsyt 23.8.–22.9. Nyt on hyvä hetki varastoida tietyt asiat ennen kuin alat saada lisää niin paljon, ettet tiedä, minne niitä juttuja tunkisit. Kaikelle on aikansa.

Vaaka 23.9.–23.10. Eräs ei kohtele sinua kuin vertaistaan. Älä jää hetkeksikään tuollaisen tyypin vaikutuspiiriin. Sinulla on totisesti parempaakin tekemistä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Pidä pintasi. Eräs yrittää saada sinua keskeyttämään jotain, josta vasta viime aikoina olet oppinut edes pitämään. Pidä kiinni aikatauluista, niin hyvä tulee.

Jousimies 23.11.–22.12. Tässä ja nyt on hyvä eli paras elää. Jossittelu ja sitkuttelu ovat niin vanhanaikaisia, että isoäitiäkin nolottaa.

Kauris 23.12.–21.1. Eräs vuotaa sinulle salaisuuden. Mieti, miten siihen suhtaudut, varsinkin, jos hän on saanut asian joltain ulkopuoliselta salassapitoa vannottaen.

Vesimies 21.1.–19.2. Älä vain hairahdu luopumaan eräästä sinulle tärkeästä asiasta ilman kunnon korvausta. Pidä pintasi ja opettele viimeinkin tinkimisen jalo taito.

Kalat 20.2.–20.3. Ystävälläsi on taipumusta hajottaa itseään toimimalla samanaikaisesti niin monella eri sektorilla. Rakenna hänelle rautalangasta malli rauhoittumista varten.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt