Horoskooppi 8.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Siirrä kaikki rahaan ja talouteen liittyvät päätökset ensi viikkoon. Tämän viikonlopun myllerrykset eivät anna riittävästi tukea järkeviin ratkaisuihin.

Härkä 21.4.–20.5. Vastaa eräältä vanhalta ystävältä tulleeseen viestiin. Muista, että itse olet moittimassa toisia hiljaisuudesta ja nyt olet itse samalla syytettyjen penkillä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Olet hienosti edellä aikataulua. Nyt ei kannata ruveta tekemään mitään uusia selvityksiä vaan painaa päälle, kun henki on vahva.

Rapu 22.6.–22.7. Rauhallisen viikonlopun edellytykset täyttyvät ja voit pitkästä aikaa nauttia vapaudesta. Myönny erään esittämään pyyntöön.

Leijona 23.7.–22.8. Joudut kahden vaiheille erään Skorpionin kanssa. Tee ratkaisusi äläkä enää ajattele asiaa. Jossittelu ei todella kuulu tämän tapahtuman luonteeseen.

Neitsyt 23.8.–22.9. Joudut ponnistelemaan sopusoinnun säilyttämiseksi erään kanssa. Näkymät eivät todella ole parhaat mahdolliset, joten vääntöä riittää.

Vaaka 23.9.–23.10. Viikonlopun työlistasi on kunnioitettavan pitkä. Jos kerran aiot selviytyä siitä, sinun on otettava ainakin toisena päivänä iltaakin käyttöön.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kaipaat ja tarvitset hetkeksi yksinäisyyttä. Hakeudu viikonlopuksi rauhaan, jotta voit ratkaista sinua jo kauan askarruttaneen asian.

Jousimies 23.11.–22.12. Rauhoitu edes hetkeksi, sillä ystäväsikin alkaa olla huolissaan impulsiivisuutesi asteesta. Huomaat myös, että pystyt itse säätelemaan asiaa.

Kauris 23.12.–21.1. Päästäksesi perille erään tyyssijaan sinun on hankittava sinne avaimet. Osoittautumalla luottamuksen arvoiseksi saat myös tärkeän opetuksen.

Vesimies 21.1.–19.2. Raha-asioiden merkittävä kääntyminen parempaan suuntaan muuttaa niin monta asiaa elämässäsi, että sitä on hetken ajan jopa vaikea käsittää.

Kalat 20.2.–20.3. Hylkää hetkeksi kaikki säästöajatuksesi ja piristä elämääsi pienellä hankinnalla, jota olet jo kauan halunnut. Hetken ajan tyyneys vallitsee kaikkialla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt