Horoskooppi 7.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3. – 20.4. Viikonloppu huolestuttaa sinua turhaan. Tapaat pitkästä aikaa ihmisiä, joiden ajatuksista voi olla sinulle iloa, mutta pelätä tilannetta ei kannata.

Härkä 21.4. – 20.5. Olet saanut kerättyä riittävästi tietoa isoa ratkaisua varten. Voit siis joko tehdä sen tänään tai harkita asiaa vielä viikonvaihteenkin yli. Pullat ovat silti hyvin uunissa.

Kaksoset 21.5. – 21.6. Noudatapa hetken mielijohdetta ja katso, minne se sinut vie. Ainakin pääset hetkeksi eroon tyytymättömyyden tunteesta, joka on jo jonkin aikaa vaivannut sinua.

Rapu 22.6. – 22.7. Reagoi nopeasti uutiseen, joka on vähällä panna viikonloppusi järjestys uusiksi. Pääset siten pälkähästä ja kauan odottamasi tapaaminen toteutuu.

Leijona 23.7.– 22.8. Eräs hankala asia hidastaa ja vaikeuttaa työntekoasi. Nyt on oltava sinnikäs, jotta saat sen viikonlopuksi pois pöydältäsi kesän alkua pilaamasta.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Pidä suusi kurissa ystäväpiirissä, jottet kylväisi riidan siemeniä sopuisaan sakkiin. Muista vanha neuvo: hanki ystävät läheltä ja vihamiehet kaukaa.

Vaaka 23.9.– 23.10. Joudut tarpeellisten muutosten myrskyn silmään. Pidä tiukasti huolta airoista ja peräsimestä, jotta voit jatkaa myllerrysten jälkeen matkaa tavalliseen tapaan.

Skorpioni 24.10.–22.11. Työ ilahduttaa ja lohduttaakin, mutta tahtoisit silti saada aikaan vieläkin enemmän hyviä tuloksia. Koska et voi laskea rimaa, sinun pitkä tehdä hetki entistä enemmän töitä.

Jousimies 23.11.–22.12. Erään hyväntuulisuus tarttuu, ja sinä pääset pitkästä aikaa elämään täysillä. Sen vuoksi nyt on hyvä tilaisuus ruveta suunnittelemaan erään kanssa yhteistä matkaa.

Kauris 23.12.–21.1. Tarmollasi on jo rakennettu monen monta asiaa. Jatkamalla samaa tahtia, sinusta tulee monen ihmisen toiveiden kohde. Pidä siitä roolista kiinni.

Vesimies 21.1.–19.2. Liian monen huolenaiheen samanaikainen käsittely voi jumiutttaa sinut kokonaan hetkeksi. Kirjoita huolet paperille ja rupea poistamaan niitä yksi kerrallaan.

Kalat 20.2.–20.3.Vaihtoehtoisia totuuksia ei ole. Pidä tiukasti kiinni tuosta periaatteesta, kun rupea hoitamaan ystäväsi asiaa. Vastatuulta riittää, mutta onneksi sinulla on energiaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt