Horoskooppi 6.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Ole tarkkana, jotta säilytät herkkyyden kohdata toiset ihmiset sellaisina kuin he ovat. Itsestään selvää se ei nimittäin ole.

Härkä 21.4.–20.5. Varo eristäytymisen peikkoa. Saat parhaan tuloksen osana toisten kanssa muodostamaasi yhteisöä, vaikka elo ja olo siinä ei niin ruusuista aina olisikaan.

Kaksoset 21.5.–21.6. Karkota epäluulot ja vähän äkkiä mielestäsi. Vilpitön usko tiettyihin ihmisiin ja heidän tarkoitusperiinsä on nyt paras tae sinunkin osuutesi onnistumisesta.

Rapu 22.6.–22.7. Elämäsi tuntuu tyyneltä ja jopa paikallaan seisovalta. Sellaisenakin siitä on hyvä nyt nauttia, sillä myrskyllekin koittaa vielä hetkensä.

Leijona 23.7.–22.8. Olet nyt tavallistakin tarmokkaammassa vireessä ja työ luistaa. Lykkää tiettyä matkaa siihen asti kunnes olet saavuttanut haluamasi välietapin.

Neitsyt 23.8.–22.9. Sanoja tarvittaisiin, mutta tuntuu kuin ne olisivat nyt hukassa. Pane parastasi, sillä eräät olisivat taipuvaisia lähtemään mukaan sinun projektiisi.

Vaaka 23.9.–23.10. Eräs ihmisssuhde on muuttumassa ja syventymässä tilaan, jollaista et ole aikoihin kokenut. Seuraa muutosta kuin hidastettua filmiä ja nauti tilanteesta.

Skorpioni 24.10.–22.11. Tästä tilanteesta kannattaa nyt ottaa kaikki irti. Sateen jälkeinen maa suorastaan huutaa kylväjää puurtamaan ja uurastamaan.

Jousimies 23.11.–22.12. Jos kaikki tuntuu hankalalta, ei syytä kannata ainakaan läheisistä hakea. He yrittävät nyt kaikin keinoin tukea sinua hyvään kesävauhtiin. Älä ainakaan jarruttele.

Kauris 23.12.–21.1. Sinua syytetään ajan hukkaamisesta, mutta toisaalta olet löytänyt verkossa haahuillessasi myös hyvää sisältöä elämääsi sekä saanut hyviä oivalluksia.

Vesimies 21.1.–19.2. Tiedät tavoitteeesi ja tiedät, millaisilla välineillä pääset niihin pyrkimään. Ajoituksesi on erinomainen, joten kaikki on enää sinusta kiinni.

Kalat 20.2.–20.3. Järki ei selitä erään toimia, sillä ne tuntuvat niin kummallisilta. Odota pölyn laskeutumista ja tee vasta sitten analyysi – mikäli se on tarpeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt