Horoskooppi 5.6.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Ota uusi lähestymistapa, sillä nykyisellä et pääse kovinkaan pitkälle. Kukaan ei tiedä, miten se toimii, mutta tässä tilateessa sillä ei ole väliä. Pioneerihenkeä!

Härkä 21.4.–20.5. Teit itsellesi lupauksen. Pitämällä se ja pitäytymällä muutenkin suunnitelmissasi sinä olet hyvää vauhtia matkalla aikamoiseen menestykseen.

Kaksoset 21.5.–21.6. Säästät sievoisen summan, jos nyt teet eräitä asioita aivan itse. Ammatti-ihmisen hommat ovat erikseen, mutta oikeasti sinun on jo korkea aika alkaa arvostaa omiakin kykyjäsi.

Rapu 22.6.–22.7. Eräs syyttää sinua joutavanpäiväisestä puuhastelusta ja hyödyttömistä puheista. Anna moiselle palttua ja keskity toden totta vain omaan suoritukseesi.

Leijona 23.7.–22.8. Mieleesi tulee sitä sun tätä. Pane syntyvät ajatukset paperille, mutta älä ksskeytä muuten tekemistäsi. Sen aika tulee sitten, kun olet päässyt tässä työrupeamassa taukoon.

Neitsyt 23.8.–22.9. Et osaa suhtautua erää ilkeisiin ajatuksiin asian vaatimalla vakavuudella. Mieti vastatoimia vailla kostonhimoa. Vilpittömyytesi palkitaan varmasti.

Vaaka 23.9.–23.10. Milloin olet yllättänyt ystäväsi leppoisalla iltahetkellä? Isoihin ihanuuksiin ei välttämättä tarvita mammonaa vaan oivallusta. Haudo siis rauhassa hyviä ideoita.

Skorpioni 24.10.–22.11. Tavoitteesi ovat korkealla, mutta kuka viitsisi ponnistaa saavuttaakseen maan tasolla lojuvan tavoitteen? Huomaat itsekin kasvavasi vaihe vaiheelta.

Jousimies 23.11.–22.12. Kodin jättäminen illalla siistiksi tekee aamusta juhlaa. Kokeile tuota ystäväsi antamaa vinkkiä, niin huomaat ottavasi sen automaattiseksi seuralaiseksi.

Kauris 23.12.–21.1. Saat ajatuksen, josta voit ruveta rakentamaan itsellesi sopiva sivuleipäpuuta. Tee suunnitelmat tarkasti ja tarkista toiseen kertaan: se toimii yhä sittenkin!

Vesimies 21.1.–19.2. Jatkuva tuottavuuden maksimointiin tähdännyt kevääsi on vaihtumassa kesään: nyt on syytä ottaa rennommin, jotta jaksat kesällä rentoutua täydellisesti.

Kalat 20.2.–20.3. Älä tingi hauskanpidosta, vaikket eräiden suhteen välttämättä edes tiedä, mitä heidän hauskanpitonsa oikeastaan tarkoittaa. Silti seikkailu on nyt tärkeintä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt