Horoskooppi 3.6.2019

Julkaistu:

Horokooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Maltti ja ennen muuta harkinta olkoot sinulle nyt ajan sanat. Puuhasteluintosi on lähestymässä kohtuuden rajoja, joten ota siis järki käteen, kun vielä ehdit.

Härkä 21.4.–20.5. Pikkuasiat nousevat kovasti paljon etualalle isompien ja tärkeämpien väistyessä. Mieti, miten paljon voit luottaa toisten hoksaavaisuuteen vai pitääkö sinun toimia heti.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tunteesi erästä kohtaan eivät ehkä enää ole kiihkeitä, mutta niitä on ja paljon. Kuinka pitkälle ja mihin ne sitten riittävät, jää nähtäväksi.

Rapu 22.6.–22.7. Elämän tiivistäminen vain kahteen osa-alueeseen ei toimi käytännössä. Monimutkaisuus on arvo sinällään ja joka suhteessa kaiken lähtökohta.

Leijona 23.7.–22.8. Sinusta tuntuu kuin ystäväsi laiminlöisi sinua. Kerro se hänelle avoimesti ja miettikää yhdessä, miten tästä eteenpäin. Yhteisen elämän on silti jatkuttava.

Neitsyt 23.8.–22.9. Raha-asioiden suhteen onni saa väistyä ja järki tulla sen tilalle. Tarkkaile maailmaa rauhallisesti ja tee ratkaisusi vakaan arkinnan jälkeen.

Vaaka 23.9.–23.10. Et saa lainkaan tukea ajatuksillesi erään taholta. Tee siis hyvissä ajoin radikaali ratkaisu ja vaihda suuntaa ja rupea itse itsesi tärkeimmäksi avustajaksi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kireys kotikulmilla aiheuttaa sinulle päänvaivaa, mitä ei ole omiaan helpottamaan erään poukkoilu selvissä asioissa. Päättäväisyytesi koituu tässäkin suureksi avuksi.

Jousimies 23.11.–22.12. Kuljet myötätuulessa ja saat monta ikävääkin asiaa hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Tiedät hyvin tuulen suunnan ja oikuttelun, joten varaudu hyvissä ajoin kaikkeen.

Kauris 23.12.–21.1. Nyt on syytä päivittää ystävätilanne: eräs ei pidä lyhyiden askelten politiikastasi ja antaa sen näkyä. Mieti,kauanko jaksat puskea vastatuuleen, vai antaako se sinulle lisää puhtia.

Vesimies 21.1.–19.2. Juuri, kun olit pääsemässä erään kanssa normaalitilanteeseen, hän vetää taas maton jalkojesi alta. Kuinka kauan jaksat vielä tuota pompotusta, on toki sinun omassa harkinnassasi.

Kalat 20.2.–20.3. Sinulla olisi mahdollisuudet kepeään viikkoon, mutta jokin vetää kulkemaan kadun varjoisaa puolta. Älä anna periksi. Olethan jo niin kauan aikaa taapertanut hänärässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt