Horoskooppi 1.6.

Julkaistu:

horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Yöttömän yön laajentuminen ei saa merkitä sinulle työn määrän kasvua. Opettele suhteuttamaan asiat keskenään. Seuraa erään esimerkkiä.

Härkä 21.4.–20.5. Tahdot tehdä sitä ja tätä, ja tuoltakin viittilöidään, että sinua haluttaisiin mukaan noihin karkeloihin. Elämä tarjoaa vaihtoehtoja, joiden välillä on pakko tehdä valintoja.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tähdet voimistavat tunteitasi, mikä tekee monista pienistä asioista suuria ja arkisista kohtaamisista juhlaa. Näin on hyvä elää edes hetki elämästä.

Rapu 22.6.–22.7. Muista asioiden mittasuhteet ja sopeuta ajankäyttösi sellaiseksi, että sinulle jää myös aikaa läheisillesi ja pienille poikkeuksille arjesta.

Leijona 23.7.–22.8. Seuraa uniasi, niin saat hyviä viitteitä muutoksista, joita toivot elämääsi. Sattuman osuus elämässä on iso, mutta vielä suurempi on onneksi oman ahertamisen.

Neitsyt 23.8.–22.9. Huojennus valtaa mielen, kun ajattelet taakse jäänyttä talvea ja kevättä. Tästä tilanteesta on niin hyvä ponnistaa kesään, että sydämesi on pakahtumaisillaan.

Vaaka 23.9.–23.10. Rimaa ei aina tarvitse ylittää hipoen, vaan voit yrittää varmistua itseäsi paljon enemmän innostavista suorituksista harjoittelun avulla.

Skorpioni 24.10.–22.11. Nyt on hyvä suunnitella retkeä erään sinua useasti innoittavan ihmisen seurassa. Matkanne ei tarvitse olla pitkä. Tärkeintä on kohtaamisenne.

Jousimies 23.11.–22.12. Mieti, mitä olet mennyt lupaamaan eräille. Mieti myös, miten toimia jatkossa, kun et tahdo oikein tajuta vuorokauden tuntien määrää, vaikka päivä vielä piteneekin.

Kauris 23.12.–21.1. Suvinen myötätuuli kuljettaa purttasi. Sydämessäsi ollut haava alkaa parantua eikä kesä anna sen tulehtua, vaan tuo mukanaan palsamia.

Vesimies 21.1.–19.2. Horjuen maaliin päässyt kevät antoi sinulle lupauksia, joita nyt alkava kesä lunastaa. Mitä se sinulta vaatii? Herkkyyttä ja onnensietokykyä.

Kalat 20.2.–20.3. Tämä suvivirsi tietää paikkansa. Edessäsi avautuu kesien kesä monine ennennäkemättömine mahdollisuuksineen ja ennen muuta uusine ihmissuhteineen.