Horoskooppi 31.5.

Julkaistu:

horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Sosiaalinen elämäsi huipentuu jännittävään tapahtumasarjaan. Ole tarkkana ja seuraa, millä tavalla eräs lähestyy sinua. Siinä voi olla lupausta isommasta asiasta.

Härkä 21.4.–20.5. Vesi pääsee taas virtaamaan vapaasti uomassasi. Iloitse siitä ja huolehdi, että vääränlaiset asiat eivät pääsisi turhaan tekemään patojaan.

Kaksoset 21.5.–21.6. Sinulta on koko ajan odotettu mielestäsi enemmän kuin mihin olet pystynyt venymään. Sano nyt hyvissä ajoin ennen syksyä, mihin haluat venyä ja missä ovat rajasi.

Rapu 22.6.–22.7. Tahdot nyt kerralla niin paljon enemmän kuin mihin pystyt. Vanhan kansan sanonta ”suusta säkkiä myöten” on viisas ja sitä on nyt syytä uskoa.

Leijona 23.7.–22.8. Hiljennä vauhtiasi suosiolla, ettei universumin tarvitse ryhtyä jarrutustoimiin. Olet rupeamaisillasi sellaiseksi monivääntäjäksi, ettei pahemmasta väliä. Vielä ehdit muuttua.

Neitsyt 23.8.–22.9. Talous ja tunteet ovat kumpikin alueita, joilla tasapaino edes ajoittain on mitä arvokkainta. Alkuvuosi ei mennyt kummassakaan kuin Strömsössä. Nyt on viitteitä muutoksesta.

Vaaka 23.9.–23.10. Katsopa eräitä asioita toisessa valossa. Huomaat muotoja, joista sinulla ei ole ollut aavistustakaan. Opit myös iloitsemaan pienistä yksityiskohdista.

Skorpioni 24.10.–22.11. Musta ei ole valkoista eikä aikuinen tarvitse vaatteisiinsa kasvunvaraa. Ole tarkkana puheista, joilla sinulle yritetään tyrkyttää asioita väärin perustein.

Jousimies 23.11.–22.12. Tyhjät sanat satuttavat, sillä huomaat hyvin, miten vähän eräs ajattelee sitä, mitä hän sinulle puhuu. Kuuntele aikasi ja huomauta sitten.

Kauris 23.12.–21.1. Uusia avauksia ihmissuhderintamalla, uusia iloja horisontissa. Siinäpä uutisia, joita elämäsi taistelutantereelta on ilo kuulla. Saat myös vallattua paikan erään sydämestä.

Vesimies 21.1.–19.2. Älä katsele kelloa vaan tee nyt, mitä pitää tehdä. Olet antanut itsellesi tietyn ajan tiettyihin asioihin, ja sinä teet sen sisällä sen, minkä ehdit. Piste.

Kalat 20.2.–20.3. Elämän virtaus tuo rannallesi ihania herkkuja. Ota ne kiitollisena vastaan ja jaa niitä tavalla, joka on sinusta oikea ja kunnollinen.