Horoskooppi 29.5.

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Huomaat, miten alkukuun raataminen kannatti. Voit nyt ottaa rennosti, ja pääset aloittamaan kesän virkistyneenä ja uudistunein mielin.

Härkä 21.4.–20.5. Kevätkohme tekee tilaa kesälämmölle. Pääset viimeinkin kirmailemaan niityillä, jollaisia et muista nähneesikään. Tämä on tässä ja nyt. Siksi on syytä nauttia.

Kaksoset 21.5.–21.6. Päivät pitenevät vielä hetken. Ota jokaisesta valotuokiosta vaarin, sillä uusi energia suorastaan tulvii sinuun sekunneistakin.

Rapu 22.6.–22.7. Siirryt aaltopituudelle, jolla moni asia onnistuu. Muista, että olet luvannut eräälle ottaa yhteyttä. Sinunhan sinun piti tehdä se jo viikkoja sitten. Älä enää aikaile.

Leijona 23.7.– 22.8. Olet oikeasti vielä alussa, vaikka luulit olevasi miltei perillä. Rohkaiseva uni on parasta, mitä tällä hetkellä voit saada suorittaaksesi tehtäväsi loppuun.

Neitsyt 23.8.–22.9. Saat kummalta tuntuvan kutsun. Vastaa siihen myöntävästi, sillä tuo ihminen tahtoo sinulle pelkästään hyvää ja on nähnyt sellaista, mitä moni muu ei ole.

Vaaka 23.9.–23.10. Tao nyt, kun rauta on kuumaa. Jossittelu on parasta sen jälkeen, kun on edes yrittänyt. Pahinta se on myöhemmin ilman teon häivääkään.

Skorpioni 24.10.–22.11. Oinaan merkeisssä syntyneillä on nyt suuri merkitys elämääsi. Ajatus eräästä virittää tunteesi ja antaa rohkaisua. Muista, että kolkuttavalle avataan.

Jousimies 23.11.–22.12. Yhteydenotto nuoruudestasi virittää mielesi muistojen aaltopituudelle. Tuo kontakti luo uskoa uusiin avauksiin.

Kauris 23.12.–21.1. Romantiikan kukka on puhkeamassa tarjoten näin ihania näkymiä pitkän talven ja harmaan kevään uuvuttamille. Tästä on hyvä käydä kesään.

Vesimies 21.1.–19.2. Hyvistä hoksottimista ja kekseliäisyydestä on totisesti nyt hyötyä. Pidä se mielessä, kun törmäät yliaktiiviseen itsekritiikkiin. Sinusta on oikeasti moneksi.

Kalat 20.2. – 20.3. Ota huolista helatorstailomaa ja kiitä lähimmäisiäsi kärsivällisyydestä. Elämä hymyilee yhdessä keväisen auringon kanssa. Maailma on tässä ja nyt.