Horoskooppi 28.5.2019

Julkaistu:

horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Muisto eräästä tapaamisesta vuosien takaa nostattaa toivoa reitin muuttamisesta kesken matkan. Mieti asian kaikkia puolia ja aloita varmuuden vuoksi valmistelut.

Härkä 21.4.–20.5. Kohtuus kaikessa: et voi vaatia eräältä hänen voimiaan enempää. Toinen ei saa olla sinun täyttymättömien toiveittesi välikappale.

Kaksoset 21.5.–21.6. Kekseliäisyyttäsi kiitetään, eikä syyttä, sillä eräiden taipumus unohtaa on vaarantamassa tiettyjä juttuja. Sen vuoksi sinun valppautesi on nyt niin tarpeen.

Rapu 22.6.–22.7. Kerää tämän viikon ajan voimia alkavan kesän kiireitä varten. Sinulla on vielä mahdollisuus vaikuttaa aikatauluihin, mutta se on tehtävä pian leposi jälkeen.

Leijona 23.7.–22.8. Huomaa, miten monilla on nyt hyvää tahtoa. Sattuma korjaa nyt satoa ja sinä saat tämän myötätuulen myötä monta asiaa hoidettua pois käsistäsi.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Olet eräälle kiitollisuudenvelassa. Älä turhaan hosu tuon velan maksamisen kanssa, sillä sitä varten avautuu pian uusia, kaikkien kannalta parempia tilaisuuksia.

Vaaka 23.9.– 23.10. Tiettyyn asiaan liittyvä kauneus on on ollut aina olemassa, mutta sinä olet vasta nyt hahmottamassa tuota kokonaisuutta. Anna sen valloittaa mielesi.

Skorpioni 24.10.– 22.11. Eräs tekee laskelmia, mutta pidä mielessä, että niissä on sopivan paljon optimismia, jotta niitä olisi parempi kaupitella. Sellaisessa on vaaransa.

Jousimies 23.11.–22.12. Saat odottamattoman tarjouksen. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuksia, joista olet tähän asti vain uneksinut. Tartu siihen ja heti.

Kauris 23.12.–21.1. Hälinä vai hiljaisuus? Kesän lomamatkoja suunniteltaessa joutuu useasti käymään perimmäisten kysymysten äärelle. Se on kannattavaa.

Vesimies 21.1.–19.2. Eräs on luopunut ennakkoasenteistaan, mutta miten on sinun laitasi? Hän kääntyy neuvoa hakiessaan sinun puoleesi, mikä asettaa sinut portinvartijan vaikeaan asemaan.

Kalat 20.2.–20.3. Hiljennä askelta. Kauneus on aina ollut siinä, missä sen olet nähnyt, mutta nyt se on hennompana kuin koskaan ennen. Samalla huomaat muutakin pientä siellä sun täällä.