Horoskooppi 25.5.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Viikon alussa mahdottomalta tuntunut solmu eräässä ihmissuhteessa sulaa tämän viikonlopun aikana pois jälkiä jättämättä. Ilosta tulee hetkeksi vallitseva mielentila.

Härkä 21.4.–20.5. Kohtaat ihmisen, jota kohti tunnet välitöntä ihailua. Varo nolaamasta itseäsi, mutta anna reilusti avointa palautetta. Rehellisyys on nytkin avainsana.

Kaksoset 21.5.–21.6. Mieleesi tulvii jatkuvalla syötöllä uusia pikkutehtäviä. Älä anna niiden horjuttaa hyvää viikonvaihdettasi vaan kirjaa ne ylös ja palaa sitten heti arjen taas koittaessa.

Rapu 22.6.–22.7. Muistele, mitä olet sanonut ja luvannut eräälle, jottet hölmöilisi. Rupea käyttämään pientä muistikirjaa, jos se auttaisi. Rehellisyys ei ole pahe tällaisissa jutuissa.

Leijona 23.7.– 22.8. Hellyydenkaipuusi panee miettimään millaisia muutoksia elämäsi oikein tarvitsee. Puhu asiasta ystäväsi kanssa, jotta ratkaisu löytyisi.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Kaiva nyt lähtökuopat valmiiksi, jotta pääset ampaisemaan kesän kimppuun kaikella sillä tarmolla, jota olet koko kevään varastoinut.

Vaaka 23.9.– 23.10. Oikea-aikaisuus on monessa asiassa hyve. Se, jos mikä, vaatii harjoittelua. Onneksi sellaisen harjoitteleminen on varsin hauskaa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Luottamus ja avoimuus ovat ihmissuhteiden kulmakiviä, joiden varaan on hyvä rakentaa millainen suhde hyvänsä. Joustava asenne kaikkeen ei ole haitaksi.

Jousimies 23.11.–22.12. Aurinko piilottelee vielä hetken. Luota silti siihen, että pilvienkin takaa se pitää elämää yllä ja tulee ennemmin tai myöhemmin takaisin elämäsi arkeen.

Kauris 23.12.–21.1. Eräiden epäily siitä, pystytkö todella tiettyyn tehtävään, tuntui viikolla saavan vettä myllyynsä. Nyt tilanne muuttuu, ja sinä saat oman koneesi käyntiin.

Vesimies 21.1.– 19.2. Kohtaat toden teolla ihmisen, jonka olet tuntenut jo kauan. Et ole aiemmin lähestynyt häntä syvemmän tuttavuuden merkeissä, joten hyvät neuvot ovat tarpeen.

Kalat 20.2.–20.3. Älä tuijota kelloa. Kyllä se eräs tietää ja muistaa. Olet hänelle tärkeä, joten voit huoletta puuhastella, mitä haluat ennen kuin ihanat tapahtumat alkavat vyöryä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt