Horoskooppi 24.5.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Erään esimerkki saa sinut muuttamaan mielipidettäsi, mutta harkitse vielä kerran, kannattaako se sittenkään. Olethan tähän asti toiminut hyvin harkitusti.

Härkä 21.4.–20.5. Muista vastuusi ja se, mitä lupasit eräälle. Muut eivät siitä niin piittaa, mutta sinä olet itse tilivelvollinen itsellesi omista tekemisistäsi.

Kaksoset 21.5.–21.6. Kesän läheisyys saa sinut toivomaan erään muuttaneen jo ajatuksiaan. Elä toivossa, sillä se saa koleammankin päivän tuntumaan heti lämpimämmältä. Muutos on kuitenkin tulossa.

Rapu 22.6.–22.7. Näkemäsi uni saa sinut huolestumaan eräästä. Pelkosi on turhaa, mutta sitäkin tärkeämpää on se, että ajattelet häntä yhä alitajunnankin tasolla.

Leijona 23.7.– 22.8. Saavutat tasapainon työn ja levon välillä vain lepäämällä taas enemmän. Heilurin heilahtelu tällä alueella kuuluu tietysti asiaan, mutta järkeväähän sellainen ei ole.

Neitsyt 23.8.– 22.9. Monta keskeneräistä asiaa roikkuu nyt ilmassa. Pääset kiinni vakauden valtakuntaan yksinkertaisin keinoin: ratko yksi keskeneräinen asia kerralla pois päiväjärjestyksestä.

Vaaka 23.9.– 23.10. Erään jatkuva positiivisuus ärsyttää sinua. Mieti, mistä se johtuu, sillä tuollaisella asenteella olisi kyllä sinullekin käyttöä, jos ja kun se kumpuaa sydämestä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Sinulla on vankka käsitys itsestäsi, mutta se ei pidä täysin paikkaansa. Sinä olet nimittäin oikeasti paljon parempi tapaus kuin mihin johtopäätökseen olet itse tullut.

Jousimies 23.11.–22.12. Jos maailma ympärilläsi tuntuu epätodelliselta, niin se johtuu vain siitä, että sellaista sen meno on. Vedä henkeä ja juo kuppi teetä, niin pääset edes itse hetkeksi rauhaan.

Kauris 23.12.–21.1. Toisten kiireet saavat sen aikaan, että he eivät pääse sotkemaan sinun kuvioitasi nyt, kun olet saamassa aikaan hyvän tekemisen tahdin. Puske täysillä kohti viikonloppua.

Vesimies 21.1.– 19.2. Olet hionut ja rakentanut esityksesi niin valmiiksi, että eräs joutuu väkisinkin hyväksymään sen. Älä siis missään vaiheessa enää painosta häntä vaan odota kärsivällisesti.

Kalat 20.2.–20.3. Terveyshuolesi ovat väistymässä, mistä kiitollisena pääset keskittymään muihin asioihin, jotka ovat nyt hetkeksi jääneet taka-alalle. Muista erästä lähelläsi olevaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt