Horoskooppi 22.5.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Yllättävä käänne panee päiväsuunnitelmasi uusiksi. Pääset reippaan tekemisen makuun ja tuntuu kuin kaikki sujuisi kuin unessa.

Härkä 21.4.–20.5. Kaipaat erästä sen verran kovasti, että sinun lienee syytä ruveta rakentamaan kesän suunnitelmia uusiksi. Ilmassa leijuu suurta toiveikkuutta.

Kaksoset 21.5.–21.6. Saat mieltäsi rauhoittavan tiedon, joka tekee koko loppuviikosta selkeämmän ja paremmin käsiteltävän. Teet samalla uusia aluevaltauksia.

Rapu 22.6.–22.7. Nyt on ruvettava viipymättä töihin. Et voi käyttää enää mitään lukuisista tekosyistä. Mieti vain itsellesi sopivin työrytmi, niin loppu kyllä hoituu.

Leijona 23.7.–22.8. Saat tilaisuuden kurkistaa kulissien taakse, minkä jälkeen tiettyjen asioiden seuraaminen tuntuu sinusta aivan toisenlaiselta. Maailma näyttää monipuolisemmalta.

Neitsyt 23.8.–22.9. Pidä pintasi äläkä salli eräille mitään poikkeuksia. Olet muuten vaarassa joutua selittelyiden ja jälkipuintien loputtomaan hetteikköön.

Vaaka 23.9.–23.10. Jossittelu on turhaa, mutta silti sinun olisi kannattanut uskoa erään puheita, niin olisit välttynyt turhalta työltä. No, tässä nyt mennään etkä onneksi hukkaa muuta kuin aikaa.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ihminen ei elä yksin leivästä. Hakeudu kirjojen, runouden tai elokuvien pariin, jotta saat avarrettua kapoisaksi käyvää arkeasi uudella tavalla.

Jousimies 23.11.–22.12. Kuulet mielessäsi vanhempiesi viisaan neuvon, miten tästä eteenpäin. Vaikka aiemmat polvet olivat useasti väärässä, niin jotain tolkkua heidänkin aivoituksissaan joskus oli.

Kauris 23.12.–21.1. Pääset pälkähästä neuvokkuutesi avulla. Muista jatkossa, että toivoa on, mutta sen parhaat apurit ovat aktiivinen mieli ja yritteliäisyys.

Vesimies 21.1.–19.2. Nyt ei kannata luovuttaa, vaikka ylämäki ja vastatuuli toista puhkuisivatkin. Vastamäki muuttuu pian myötämäeksi ja tuulenkin suunta on kääntymässä.

Kalat 20.2.–20.3. Kesän läheisyys hälventää mielestäsi lohduttomuuden huurut, jotka ovat hämärtäneet sielusi peiliä. Kaikki on kääntymässä odottamattomankin nopeasti hyväksi.