Horoskooppi 23.5.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Myötätuntoa ja rakkautta ei voi ostaa, mutta vaihtokaupalla niitä on edullisessti saatavilla. Tartu siis kevättarjoukseen ja katso, minne se sinut vie.

Härkä 21.4.–20.5. Sinulle syntyy eri-ikäisten kanssa hankalia ongelmia, joista selviytyäksesi joudut ponnistelemaan kovasti. Selvitä kuitenkin kaikki asiat ennen viikonloppua.

Kaksoset 21.5.–21.6. Järkevästi harkittu askel vie sinut aimo harppauksen verran eteenpäin. Samalla toiveikkuutesi muutoksesta saa erinomaisen vahvistuksen.

Rapu 22.6.–22.7. Puhu pikkuisen, mutta tee sen verran enemmän. Suuret sanat jättävät nimittäin nälkäiseksi toisin kuin suuret teot, jotka muistetaan kauan.

Leijona 23.7.–22.8. Eräs yrittää provosoida sinua. Älä tartu hänen ojentamiinsa syötteihin vaan pidä itsesi aisoissa. Huomaat hänen vääränlaisen kiinnostuksensa sammuvan pian.

Neitsyt 23.8.–22.9. Jos nyt jaksat ja pystyt olemaan tasapuolinen, niin tulet korjaamaan eräiltä aikamoisen pistepotin. Se vaatii sinulta paljon, mutta kyllä sitten antaakin.

Vaaka 23.9.–23.10. Yritä kaikin keinoin välttää ne väärinkäsitykset, jotka ovat uhkaamassa sinun työntekoasi. Välillä nimittäin tuntuu, ettei muunlaisia tilanteita olisikaan.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ole valppaana, ettei kukaan pääse käyttämään hyväntahtoisuuttasi hyväkseen. Kyse ei välttämättä ole hölmön höynäyttämisestä vaan jopa vain ajattelemattomuudesta.

Jousimies 23.11.–22.12. Nyt on hyvä hetki helliä itseäsi. Viikon kääntyessä kohti loppua on hyvä muistaa sinua aamuin illoin peilistä katsovaa lähimmäistä.

Kauris 23.12.–21.1. Olisi hyvä, jos jaksaisit kuunnella, mitä kaikkea toisilla on lähelläsi sanottavana. Opit siitä nimittäin paljon ja ennen muuta voit välttää monen tekemät virheet.

Vesimies 21.1.–19.2. Älä leiki tulella vaan ole huolellinen ja tarkka kaikessa, mitä teet. Vahinkoja aiheutuu juuri hosumisesta, jonka sinäkin voit niin hyvin välttää.

Kalat 20.2.–20.3. Joudut kärsimään epävarmasta ajanjaksosta vain hetken, vaikka onhan sekin on liikaa. Toisaalta, kun katsot ympärillesi, niin moni ei uskaltaudu tekemään irtiottoa.