Horoskooppi 21.5.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Empatiakykysi joutuvat koetukselle, mutta olemalla aikuinen sinä selviydyt tilanteesta. Ajattele todellakin sitä, miltä tuntuisi, jos itse olisit hänen asemassaan.

Härkä 21.4.–20.5. Menneisyys heittää varjonsa polullesi. Et voi ohittaa tuota kohtaa välinpitämättömästi, mutta sinun ei tarvitse jäädä muistelemaan hämärää pimeyttä vaan voit kiiruhtaa aurinkoon.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tämän viikon aikana elämässäsi korostuu ennen muuta vaikeuksien voittaminen, Koska eteenpäin on päästävä, tyylejä on monia. Tärkeintä on liike.

Rapu 22.6.–22.7. Älä sekoita kahta asiaa: vitsi on vitsi, ja erään tekemä suunnitelma on kaikesta huolimatta tarkoitettu vakavasti otettavaksi. Jätä kommentointi asioista tyystin sikseen.

Leijona 23.7.–22.8. Jos tunnet väsymystä, niin älä estele sitä vaan lepää reilusti. Ota pienet päiväunet tai käy reippasti aikaisin nukkumaan. Kaikki virkeys koituu nopeasti itsesikin hyväksi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Oikea valittaminen on hyväksi, mutta nalkuttamisesta seuraa kaikille vain paha mieli. Ota oikea ote elämääsi ja rupea sen jälkeen saarnaamaan paremman arjen puolesta.

Vaaka 23.9.–23.10. Nyt on hyvä kiinnittää huomio läheisiisi, jotka ovat jääneet jo jonkin aikaa vaille täyttä huomiotasi: Ei kannata huomautella vastavuoroisuudesta vaan toimia ripeästi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Kultainen keskitie on joka suhteessa paras vaihtoehto niihin ongelmiin, joita kohtaat. Mieti myös, mitä tapahtuisi, jos et tekisikään mitään.

Jousimies 23.11.–22.12. Saat palautetta toimistasi, mikä tuntuu aluksi jopa rangaistukselta. Huomaat onneksi pian, että se on parasta, mitä tällä hetkellä voi olla.

Kauris 23.12.–21.1. Nauti tästä hetkestä ja tästä päivästä sillä tiedolla varustettuna, että ne eivät koskaan palaa. Toisaalta on myös hyvin armeliasta elää vain tässä ja nyt.

Vesimies 21.1.–19.2. Inhoat määräaikoja ja silti annat kaiken valua niiden ylittämistä kohti. Sen vuoksi on itsetutkiskelun, mutta myös oman elämän kurinpalautuksen aika.

Kalat 20.2.–20.3. Sinun on vaikea hyväksyä ystäväsi näennäistä välinpitämättömyyttä huoliasi kohtaan. Kerää voimasi ja kysy suoraan, vieläkö hän sinusta välittää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt