Horoskooppi 20.5.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Avaa uusia ovia varovasti, sillä vanhat kokemukset ovat vielä mielessäsi. Mitään pahaa ei ole odotettavissa, mutta yllätykset saavat nyt olla lempeitä.

Härkä 21.4.–20.5. Entäpä, jos aloittaisit viikon huolettomasti ilman pelkoja ja odotuksia? Ota viikon alku vastaan samalla lapsenomaisella innolla kuin otit kevään ennen vanhaan.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tiedät, mitä sinulta tällä viikolla odotetaan. Älä pelkää noita odotuksia vaan laita ne siististi pinoon pöydällesi ja käsittele toivejärjestyksessä.

Rapu 22.6.–22.7. Saat uuden ajatuksen uudesta jutusta. Anna sen kiltisti odottaa suoritusvuoroaan. Kaikki aikanaan, sanoi entinenkin mummo, ja syötti kanasensa järjestyksessä.

Leijona 23.7.–22.8. Kuuntele sydäntäsi. Se viestittää asioista, joihin luulit joutuvasi ottamaan kantaa vasta paljon, paljon myöhemmin. Ota siis nyt aloite käsiisi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Älä ylireagoi kuvittelemiisi viesteihin. Kuuntele, mitä sinulle sanotaan ja toimi vasta sen jälkeen. Varjoasi ei nimittäin kannata säikkyä.

Vaaka 23.9.–23.10. Kokoapa ajatuksiasi. Mieti, mitä kaikkea oletkaan saanut tämän kevään aikana jo tehtyä. Entä, mihin kaikkeen sinunkin rahkeesi vielä riittävätkään!

Skorpioni 24.10.–22.11. Lähde, vaikka sinusta tuntuu, ettet jaksaisi askelta ottaa. Onni odottaa nimittäin sinua sellaisissa paikoissa, joista et ikinä osaisi lähteä sitä etsimään.

Jousimies 23.11.–22.12. Muista, että jos olet saanut uuden ajatuksen, siinä sivussa seuraa myös sopiva annos energiaa sen toteuttamisen aloittamiseksi. Älä vaivu epätoivoon!

Kauris 23.12.–21.1. Sinua odottaa pieni matka uuden ihmisen kanssa. Luvassa on uudenlaisia ympyröitä ja uudenlaisia kohtaamisia. Huomaat, että monet asiat voi nähdä aivan toisella tavalla.

Vesimies 21.1.–19.2. Huolesi eivät haihdu heittämällä ne noin vain nurkkaan. Siitä huolimatta tee se hetkeksi. Sen jälkeen voit tyynesti poimia ne plakkariisi ja tehdä sen, mitä tehtävä on.

Kalat 20.2.–20.3. Pelkäsit aivan turhaan tilannetta, jota ei koskaan tullut. Mieti, miten voisit käyttää tuollaisen pelon synnyttämän adrenaliinin hyödyksesi joskus myöhemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt