Horoskooppi 16.5.2018

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Valmistaudu muutokseen niin, että tilanteen tullessa vastaan olet siinä heti mukana. Kyse ei ole isosta asiasta, mutta näin se vain käy helpommin.

Härkä 21.4.–20.5. Kevät julistaa ilosanomaansa nyt sellaisella innolla, että sinä tempaudut väkisinkin mukaan. Nauti täysin sydämin, sillä nurkan takana jo kesä odottaa vuoroaan.

Kaksoset 21.5.–21.6. Leiki ajatuksella, miten elämäsi olisi muuttunut, jos olisit tietyllä hetkellä vastannut eräälle toisin. Virheistä oppii, mutta nyt lienee syytä tyytyväisyyteen.

Rapu 22.6.–22.7. Keskity vapaa-aikaasi, sillä työ ei vaadi nyt sinulta niin paljon. Vapaa-aikasi hoitaminen on sen sijaan jäänyt hunningolle, ja sama koskee eräitä ihmissuhteita.

Leijona 23.7.–22.8. Tiettyjen juttujen osalta sadonkorjuun aika ei ole vielä koittanut. Sen sijaan sinä voisit käyttää aikasi tiedonkeruuseen kesänjälkeistäkin elämää ajatellen.

Neitsyt 23.8.–22.9. Kevättä kestää vain neljännes vuotta, ja se aika on pian kulunut. Tiedätkö jo nyt, miten tarttua kesään? Ellet, niin ota hetkestä vaarin.

Vaaka 23.9.–23.10. Liialliset puheet johtavat harvoin toimintaan. Kuuntele erästä ja hänen puhetulvaansa, mutta älä lähde mukaan hedelmättömään keskusteluun. Keskity sen sijaan toimintaan.

Skorpioni 24.10.–22.11. Jatkuva kädestä suuhun eläminen on raskasta. Istu alas ja mieti, miten tilanteen voisi muuttaa. Kaikki ei voi tapahtua käden käänteessä, mutta muutos on saatava alulle.

Jousimies 23.11.–22.12. Esittämällä loputtoman paljon kysymyksiä, sinä saat lopulta eräältä vastauksen mieltäsi askarruttaneeseen asiaan. Anna sitten ajan hoitaa loput tämän asian suhteen.

Kauris 23.12.–21.1. Sydämesi vaikuttaa kaipaavan ravintoa, jota ei löydy aivan lähipiiristä. Luo katse maailmalle ja mieti, mistä saisit tuohon parhaan avun.

Vesimies 21.1.–19.2. Oikeasti voisit elää tässä ja nyt. Toimit viisaasti tekemällä nyt ne päätökset, jotka ovat kesän sujuvan soljumisen kannalta parhaita.

Kalat 20.2.–20.3. Huolehdi terveydestäsi, ja jos sinulla on tarve mennä lääkäriin, älä lykkää ajanvarausta vaan toimi jo tänään. Siten saat monta asiaa pois mieltäsi rasittamasta.