Horoskooppi 15.5.2019

Julkaistu:

Horoskooppi
Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!
Oinas 21.3.–20.4. Sinulla ei ole tähän asti ollut ylisuorittamisen pelkoa. Kun tuollainen asia on nyt uhkaamassa, niin etene varovasti ja keskity mieluummin laatuun kuin määrään.

Härkä 21.4.–20.5. Sinulla on määränpää. Pidä se tiukasti mielessä nyt, kun niin moni asia on kiskomassa sinua eri suuntiin. Ole itsellesi tiukka, mutta armollinen.

Kaksoset 21.5.–21.6. Haluat auttaa eräitä sinulle etäisiä ihmisiä, mikä kummastuttaa joitakin. Joudut perustelemaan asian, mutta se auttaa myös sinua muutenkin eri selvittelyissä.

Rapu 22.6.–22.7. Mielesi tekee tehdä niin monia asioita, että se näyttää ulkopuolisesta jopa koomiselta. Opettele keskittymistä tai ainakin tee niin, että hoidat yhden homman kerrallaan.

Leijona 23.7.–22.8. Myönnä reilusti, jos olet omastakin mielestäsi kohdellut erästä väärin. Se antaa niin paljon paremmat lähtökohdat teidän yhteiselle tulevaisuudellenne.

Neitsyt 23.8.–22.9. Määrä vai laatu? Molempi parempi tai sitten ei. Käsite laatuaika soveltuu johonkin tilanteeseen. Toisaalta ajan määrä sopii joidenkin kanssa elettyyn aikaan. Ratkaisu on tapahtumakohtainen.

Vaaka 23.9.–23.10. Muista, että karavaani kulkee, vaikka koirat miten haukkuisivat. Toisten puheiden kuunteleminen ja niiden mukaan toimiminen vievät sinua harhaan. Keskity omaasi.

Skorpioni 24.10.–22.11. Aika kulkee eteenpäin. Lapsuudesta jääneet muistot nousevat ajoittain mieleesi, mutta tutkailtuasi niitä, voit panna ne taas takaisin muistojen arkistoon. Kaikkea ei voi säilöä.

Jousimies 23.11.–22.12. Sinulle uskotaan salaisuus, joka kutkuttaa ja polttelee mielessäsi. Pysyttele lujana, sillä tuon salaisuuden pysyminen salaisuutena on erittäin tärkeää.

Kauris 23.12.–21.1. Uudet mahdollisuudet pelottavat, mutta ethän sinä voi jäädä koko elämäsi ajaksi paikallesi. Ottamalla edes haparoivia askelia sinä saat tuntumaa ja vähän vähältä varmuutta uuteen.

Vesimies 21.1.–19.2. Kultainen keskitie on tietysti tylsä, mutta toisaalta monta kertaa se on paras tapa siirtyä vaivatta tilanteesta toiseen. Rakenna itsellesi haastavampaa ympäristöä vasta myöhemmin.

Kalat 20.2.–20.3. Elämäntilanteen muuttuminen tuuditti ystäväsi luuloon, että hänen velvollisuutensa olisivat vähentyneet samassa mitassa. Tue häntä järkytyksessä asiantilanteen paljastuttua toiseksi.